Proč musíme ženské opít, aby byl lepší sex?

Přemýšleli jste někdy o tom, proč to všechno začíná pozváním na skleničku častěji než čímkoliv jiným? Co je na alkoholu tak zázračného, že to s ním jde mnohem snáz a líp než bez něj? A co to vůbec s ženskýma dělá? A proč je to potřeba? Tyhle otázky si položili i vědci (alespoň ti společenští) a na pár zajímavých věcí i přišli.

Fotografie ženy se sklenicemi vína

Společenský lubrikant

dámská jízda

Vejdete do baru a rozhlédnete se. U baru sedí osamělý ožrala v depresi a kope do sebe jeden rum za druhým, podíváte se o kus dál a uvidíte skupinu mladých lidí, kluků a holek, kteří si připíjejí taktéž rumem a u toho se ozývají salvy smíchu. Kdo z nich byste řekli, že používá alkohol líp, i když nakonec budou mít stejně promile? Ano, není to těžké, hlavní společenská funkce alkoholu je usnadňovat seznamování a bavení se s lidmi, a proto se taky pije. Alkohol odstraňuje zábrany a ostych, a to jak ty opodstatněné, tak především ty zbytečné. Člověk je najednou mnohem víc spontánní. Taky vám potom může spontánně třeba rozbít hubu, což by „normálně“ za střízliva neudělal, stejně jako může holka tímhle způsobem spontánně otěhotnět, což by „normálně“ třeba taky nechtěla, ale na tom je vidět jedna důležitá věc – lidská mysl není jednoduchá, je plná rozporů, věcí co chceme i nechceme zároveň. Tady opití ženské pomáhá už v tom smyslu, že jakýkoli sex je lepší než sex, který se vůbec ani neuskuteční, protože není s kým, anebo ten někdo se ovládne a vycouvá.

 

Sami sobě gestapem

 

„Ovládnout se“ ale nemusí být nic dobrého hlavně pro toho, kdo se ovládá. „Normálně“ se sami příliš kontrolujeme policajtem v naší hlavě na to, abychom si dovolili vůbec uvědomit, že bychom třeba chtěli zkusit sex ve více lidech nebo v kostýmech nebo i třeba úplné prkotiny jako jen sníst čokoládovou sušenku nebo zazpívat nahlas mezi lidmi. Natož abychom se dostali k tomu, že to opravdu uděláme. Nemusí jít přitom o nic zvrhlého nebo úchylného, sex je naprosto přirozený, stejně jako všechny ostatní lidské vášně. Rozum nám zkrátka v sexu nepomáhá, rozum je dobrý tak akorát k vynalezení tisíce důvodů proč a jak s nikým nikdy nesouložit nebo proč si vybrat partnera, který nás vlastně nevzrušuje, třeba kvůli penězům nebo genům nebo i nějakým teoretickým ideálům nebo jiným blbostem. Čímž se dostáváme k tomu, proč alkohol ženský potřebujou k sexu víc než chlapi – pro ženy sex totiž obnáší mnohem větší důsledky.

 

O čem sexování je a není

obraz s nahými postavamiKdyž teď pominu situaci, kdy ženská se sexem vyloženě kupčí, stejně jí na rozdíl od mužů „hrozí“ otěhotnění (no, nebudeme si nic nalhávat – venerická choroba to není, ale budiž), a proto je pro ženu sex taky otázkou volby vhodného partnera kvůli dětem. Pozor, nemusí to být vědomé, ale pořád je to zakódované v genech. S tím je spojená spousta úzkosti a očekávání, zábran a nároků. Ve hře je spousta věcí, které se musí povést – chlap musí udělat správný dojem, ona na něho musí dělat správný dojem, všichni musí správně chápat, co co znamená a k čemu co koho zavazuje… No a nebo si oba dají panáka a čert to vem. Chlapi tak často uvažují rovnou – jestli se jim postaví nebo ne je obvykle všechno, co má smysl zvažovat. Sex se stejně nedá promyslet, přemýšlení je jen ke škodě věci – sex je zkušenost, u které musíte být, a to navíc sami sebou, aby se povedla. Ženská se potřebuje uvolnit, odvázat a vypnout to ustavičné kalkulování, zbavit se pochybností a obav, přestat hledat na všem chyby, zapomenout na to, co by si někdo jiný myslel o tom, co dělá, a prostě si to začít užívat. Jsou i takoví chlapi, ale o těch by ženský samy řekly, že jsou zakomplexování.

 

Všeho s Mírou

Samozřejmě je potřeba znát své meze – abyste u sexu byli opilá dívka spící u záchodupřítomní, potřebujete být taky aspoň částečně při vědomí. Pro spaní s někým, kdo je v bezvědomí, ostatně existuje i takový termín – „date rape“. Ten by se dal přeložit do češtiny ne příliš lichotivě jako „znásilnění na rande“. Taky asi kvalitu sexu nezvýší, když vás při tom vaše holka nahýho pozvrací od hlavy až k patě. Čili i přes to, co je na půl cesty mezi tím. Z toho důvodu taky není úplně nejlepší nápad míchat alkohol s práškama nebo jinými návykovými látkami, protože výsledky můžou být dost nepředpověditelné a osobně nejsem toho názoru, že by se typická úměra bavení se na párty „čím míň si toho pamatuju, tím to určitě bylo lepší“ dala vztáhnout i na sex. O nebezpečí chycení nějaké nepěkné nemoci v takovém případě ani nemluvě. Ostatně tenhle typ situace, kdy se ráno proberete v posteli s někým, koho ani neznáte, se objevuje v komediích stejně jako v dramatech z jistých velmi dobrých důvodů, které ale vůbec nejsou dobré pro toho, kdo se v té situaci ocitá. Nakonec se tedy dá říct, že toho rozumu je tu přece jen taky trochu třeba, i když by se měl omezit výhradně na to, jaké množství alkoholu bude mít na ženskou ten nejlepší účinek.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

S Teslou je sranda
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies