Proč jsou ženy zlo

Feministky poslední dobou zarytě tvrdí, že ženy jsou zásadně jen a pouze nevinné oběti mužského útlaku. Možná bychom se proto v zájmu vyváženosti mohli podívat taky na nějaké klasické argumenty, podle kterých jsou ženy naopak z principu zákeřné a nebezpečné. Některé takové názory už jsou dnes dosti zaprášené, ale nenechte se zmýlit - pravda nikdy není jednostranná.

ženský démon

Zpropadené pokušitelky

pokušitelkaPrvotřídními odpůrci ženství jsou odjakžova i dnes křesťané, konkrétně nejvíc asi římští katolíci, tak bychom se mohli podívat na jejich celými věky ověřené důvody k mezipohlavní nenávisti. Jak se tomu podle Bible údajně stalo kdysi na začátku, prvním vynálezem ženy byl hřích. Bůh takhle jednou řekl "NE-E!", ale žena si to vyložila jako "ano". Není ani potřeba brát to doslovně nebo zmiňovat šťavnaté detaily. Každý z nás chlapů se kvůli nějaké ženské v takové situaci octl - my chceme být věrní (ať už svojí družce nebo ideálu), ale nějaká flundra nás svede, něco zakážeme dceři, a ona to naschvál udělá, někdy jen proto, že se vyžívá v pokoušení naší víry nebo trpělivosti. Teď si ještě představte, že jste kněz a sex pro vás naprosto nepřipadá v úvahu. Nenávist mužských kněží v celibátu vůči celému zpropadenému ženskému pokolení je pak naprosto samozřejmá. K tomu je ještě zábavné dodat, že jediné stavy, ve kterých ženy křesťanství toleruje, jsou panna a matka. Zábavné je to proto, že aby se z panny stala matka, ta nenáviděná sexuální fáze ženství mezi tím, svádění a jiné oblbování chlapů, se prostě musí stát. Tahle frustrace pak dokonale vysvětluje potřebu pro jistou ústřední křesťanskou fantazii o neposkrvněném početí - jo kdyby to takhle šlo, ušetřilo by to kněžstvu (a obecně chlapstvu) spoustu nervů. Bohužel každá žena nemůže být panenka Marie, respektive žádná žena nemůže být panenka Marie. I přes ty náboženské pověry, báchorky a rituály okolo, pokušitelství žen, kterým si nás podrobují, je nepopiratelným biologickým faktem. Otázkou zůstává, co je větším prohřeškem - podlehnutí muže pudu kvůli jeho slabé vůli, nebo bezohledné zneužití vlastní přitažlivosti ženou za účelem muže "dostat"

 

Sukuby, upírky a jiné démonky

démonkaPokušením to ale teprve začíná. Pokušení je něco, čím nad námi vládne každá přitažlivá žena, ať už si to uvědomuje a dělá to schválně, nebo se to děje jenom bezděčně, dokonce aniž by muže chtěla svést. Je pravda, že muslimové to s tím zbabělým obviněním a ukamenováním ženy za takovýto "zločin" pouhého faktu ženství přehánějí. Stejně tak sex sám o sobě není nic zlého. I tak ale na nás muže ženy prostě mají určitý vliv, který je daný jejich přirozeností. A příroda je někdy pěkně brutální. Některé samičky samce po páření doslova sežerou, a i když lidé to do takového extrému obvykle nedovádějí, v nějakém přenesém smyslu se to děje docela často. Ženy nás prostě ničí, ať už to s námi myslí jakkoli. Je to jeden z přírodních faktů - my jsme tu od toho, abychom jim sloužili. Musíme je zajistit a ochránit, v určitém smyslu dokonce zbožňovat, protože jen tak si zajistíme pokračování našich genů. Není tedy divu, že vzniklo v mytologii spousta dupírkaémonických ženských stvoření, které se vyžívají v tom, že z nás vysávají životní sílu nebo ovládají naši mysl. Pokud vám přijde třeba omezování svobody nebo ubližování druhému člověku jako špatné, musíte uznat, že ženy jsou do určité míry nutně špatné. Nechápejte mě ale špatně, když tohle udělá muž ženě, je to pořád špatné. Rozdíl ale spočívá v tom, že muž takové zlé věci udělá ženě ze zbabělosti nebo jako pomstu, kdežto žena muže zotročí a zničí jenom tím, jaká je normálně, a to i když má ty nejlepší úmysly. Dalo by se tvrdit, že muži si kvůli ženám ubližují sami, dobrovolně. Když jsou ale naše mozky udělané tak, že ženy v nich automaticky spustí oblbující chemikálie, nakolik je potom takové podmanění muže ženou otázkou jeho svobodné, svéprávné volby

 

Komu to pálí na hranicích

čarodějniceV tomto bodě bych asi měl radějí dodat, že netvrdím, že by ženy byly nějak nesvéprávnější, hloupější nebo morálně zkaženější než muži. Ale o to tu bohužel vůbec nejde. Pokud zlo chápeme jako omezení svobody, ubližování a ničení, ženy jsou biologicky navržené tak, aby nám všechny tyto zlé důsledky způsobovaly. Můžete být osobně přesvědčení o tom, že zlo je otázkou úmyslu, a potom si muži a ženy nemají co vyčítat. A pravděpodobně to zlý úmysl určitě dělá ještě mnohem horší. Ale když vám někdo ubližuje, bude vám opravdu záležet hlavně na tom, jak to myslí Garantuji vám, že budete chtít v první řadě jen to, aby toho nechal. A když toho nebude schopný, protože je to otázkou toho, kdo je, a to se změnit nedá, co s ním pak Budete ho mít rádi za to, jaký je Když si budete uvědomovat, co vám tím způsobuje Možná v určitém smyslu ano, jako může mít člověk rád drogu, která ho zabíjí, protože mu na příjemném oblouznění záleží víc než na vlastním přežití. A v tomhle smyslu to má příroda vymyšlené ďábelsky chytře - jsme naprogramovaní, abychom se pro ženy obětovali, aby nám záleželo víc na nich než na nás samých. Což je hlavně otázkou chemie. Proto jsou pravděpodobně ženy spojovány s iracionalitou - ne ani tak proto, že by nebyly samy schopné racionálně uvažovat, nýbrž proto, že nám mužům racionální uvažování znemožňují. Jak to tak vypadá, příroda dospěla k názoru, že se ženou může chtít být v milostném vztahu jenom někdo, komu to zrovna pořádně nemyslí. Co to o podstatě ženskosti vypovídá, to už nechám na vašem vlastním uvážení.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

I věda může být populární
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies