Proč jsou ženy bisexuální více než muži?

V dnešní době je bisexualita mezi ženami velice rozšířená a oblíbená. Samozřejmě i muži ženské bisexualitě fandí. Řekněte sami, zda vás nerozpálí myšlenka na dvě krásné ženské, které se oddávají postelovým hrátkám a později do této vášnivé hry zasvětí i vás. Ženy heterosexuálky, které si s bisexualitou pohrávají si dokonce vysloužily nové označení a to flexisexuálky.

Fotografie dvou nahých žen, kdy brunetka hladí blondýnku po tváři

Proč častěji ženy?

Ženská bisexualita je daleko přirozenější, než mužská. Jak je to možné? Obecně je to dáno výraznějším psychosociálním a citovým ovlivněním ženské sexuality. Podle psychologů jsou ženy sexuálním experimentům se stejným pohlavím mnohem otevřenější. Dvojnásob to platí ve věku kolem čtyřiceti let, kdy žena dosahuje maximálního sebevědomí co se sexu týče. Často se chytí příležitosti užít si kapku ženské lásky po ukončení dlouholetého vztahu. Někdy stačí dobrá nálada, trocha alkoholu a nové sexuální dobrodružství je nadosah ruky.

Názor jednoho muže na bisexuálky

Ženy jsou prý mnohem citlivější a vnímavější stvoření. Každá alespoň občas zatouží po něze, kterou ne každý chlap dokáže poskytnout. Navíc žena ženě nejlépe porozumí a neodfláknou předehru jako leckterý chlap. Jejich sex vlastně může být jedna velká předehra a mazlení. Pro chlapy je taky většinou radost pohledět na líbající se holky. Dneska celkem běžná věc, když si holky dají pusu a drží se za ruce. Dá se říct, že to téměř nikomu nevadí.

Být bi je in

Když se vrátíme o pár let zpět, můžeme říct, že bisexualita byla tabu. Dnes je naopak v módě, setkáváme se s ní všude. V televizi, v knihách, časopisech, kde se to bisexualitou  jen hemží a i Katy Perry o ní zpívá v písničce I kissed a girl. Pokud se naskytne příležitost není důvod proč se nové sexuální zkušenosti vyhýbat. Dovolte i své drahé polovičce posunout hranice vášně a  poznat ženskou něhu. Třeba pak nějakou krasavici přivede k vám.

Je opravdu bisexuálka?

Zatoužila po něžnostech s určitou ženou? Neznamená to, že je lesba ani bisexuálka, zkrátka jen chová k určité osobě obdiv. Ženská sexualita není tak vyhraněná jako ta vaše a může váš vztah dokonce posílit. S bisexuálním chováním vaší partnerky se vám otevírá spousta erotických dobrodružství. Vrhněte se na sex ve třech, v párech nebo skupinový sex.

Flexisexualita mezi hvězdami

Mezi slavnými ženami je bisexuálek požehnaně. Vzpomeňte na polibek Madonny a Britney Spears na pódiu před milióny diváků. Lindsay Lohan měla několik mužů, poté žila pár měsíců s lesbičkou a k mužům se opět vrátila. Bez chlapa si nedokáže život představit ani Drew Barrymore, přesto si užívá i se ženami. Prohlásila, že být se ženou je jako objevovat své vlastní tělo prostřednictvím někoho jiného. Holky ze skupiny Tatu zas svou někdejší popularitu také možná vděčí svému bisexuálnímu chování.

Chcete se o ženské bisexualitě dozvědět více?

Přečtěte si knihu Ženy a bisexualita od bisexuální aktivistky a spisovatelky Sue George. Základem této knihy je text obsahující výsledky průzkumu, který provedla mezi 142 bisexuálními ženami ve Velké Británii. V knize naleznete také úvod do historie bisexuality.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.7 Počet: 6 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Jean Dujardin alias Brice, agent OSS 117 a George Valentin
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies