Proč chce chlap normální ženskou a ne supermodelku?

Jedna krásnější než druhá… Sníme o nich, představujeme si je v různých pozicích, slintáme nad jejich fotkami. Mají neskutečně dlouhé nohy, obličej bez jediné vrásky a tělo bez gramu tuku. A pak se vracíme domů, kde na nás čeká ONA - trochu unavená, ne zrovna nejhubenější a pár vrásek by se taky našlo. Rozpor mezi snem a realitou, nebo vítězství zdravého rozumu?

Černobílá fotografie modelek, které pózují společně nahé

Já bych chtěl modelku…

…herečku, zpěvačku… prostě tu nádhernou kost, kterou vídáte na fotkách a v magazínech s krásnými lesklými fotkami. Problém je, že takovou Scarlet Johansson nebo třeba „jen“ Lucku Vondráčkovou běžně nepotkáme v sámošce na sídlišti nebo při venčení pejska, o tom, že by navštívily vaši oblíbenou hospůdku ani nemluvě. Pokud se prostě nepohybujete ve stejném prostředí jako vaše modly, bude holt problém se s nimi seznámit a přesvědčit je, že vy, elektrikář (strojník, programátor, student apod.) z Kladna (Berouna, Jeseníku, Veselí nad Moravou…) jste ztělesněním jejich dívčích snů.

Je supermodelka opravdu super

youaremakeup.files.wordpress.com

Ne. Kdybyste ji viděli nenamalovanou a v teplákách, ani byste nepoznali, že je to stejná holka, jejíž tvář zdobí obálky časopisů. A určitě by vám připadala dost hubená a kostnatá - fotky přidávají kila. Taky byste možná zjistili, že má pihy, pigmentové skvrny, celulitidu, akné… Zlatý photoshop!

Proč supermodelky nikdy nežijí se zámečníkem

Jaká je jedna z prvních věcí, které udělá čerstvá miss Správně, odkopne současného přítele a nabrnkne si nového – staršího a bohatšího. Tihle pánové si totiž věří a nemají nejmenší problém krasavici oslovit. A že je zadaná Ale prosím vás… Přece by nevozila svůj výstavní zadek ve škodovce, když může mít BMW, a nevystavovala své křivky 90-60-90 na ordinérní chorvatské pláži, když jí dědeček (pardon, milenec) zaplatí Seychely.

Risknu to!

Povedlo se: seznámili jste se s krásnou modelkou. Byla nezadaná (bohatý mecenáš se zatím neobjevil a spousta „obyčejných“ chlapů má strach oslovit krasavici) a mezi vámi to jiskří. Teď jde o to, jestli unesete žárlivost, to, že vydělává víc než vy, že jste pro bulvár jen jedním z řady milenců a více méně ověřené drby, které se k vám zaručeně donesou. A odpověď vám řekneme předem: Ano, unesete. Ale ne dlouho.

Neházet do jednoho pytle

Ale abychom těm holkám zbytečně nekřivdili. Jsou totiž modelky a „modelky“. Třeba taková Tereza Maxová a Dominika Mesarošová se k sobě mají jako Alfa Romeo a bakelitový trabant. Rozdíl je úplně ve všem - vizáží počínaje a inteligencí a renomé konče (ne, Dominiko, o tobě se opravdu nedá říct, že máš sexy mozek. Ale že umíš dobře počítat, to ti věříme všichni).

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

5 nejoblíbenějších hitech hraček současnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies