Pro a proti prostituce

Toto je další z věcí, ke které mají muži obecně mnohem vřelejší vztah než ženy. I když samozřejmě existují také gigolové, podstatně větší nabídka i poptávka se týká prodejných žen a dívek. Přesněji jsou to obrovská nabídka a poptávka. Nabízí se tedy otázky jako proč je  vlastně prostituce nelegální a co by ve skutečnosti znamenala její legalizace.

Kreslený obrázek ležící nahé ženy se svým sluhou

Sex je...špatný

Zdroj: georgeung.blogspot.comPředně mě nepřestává fascinovat myšlenka, že dobrovolný sex mezi dvěma dospělými lidmi je něco nemorálního, ošklivého nebo zlého. Je mi totiž záhadou, jak se někomu mohlo podařit překroutit nejpříjemnější a velmi zdravou aktivitu, nejintenzivnější projev lásky a úžasnou záhadu zázraku života v jednom v něco negativního. Ať už za to lidstvo vděčí komukoli, ten člověk by se měl  dát na teleshopping, protože se svými přesvědčovacími a manipulátorskými schopnostmi by prodal i slepému obraz nebo hluchému rádio. Říct že normální sex je něco samo o sobě Zdroj: socialitelife.comšpatného je jako říct že čokoláda chutná hnusně nebo že bílá je černá.  Tak silně to jde proti přirozenému lidskému instinktu a osobní zkušenosti. Očividně to ale zabralo, protože většina dominantních monoteistických náboženství klade na sex velmi přísná omezení a tím produkuje spoustu sexuálně frustrovaných lidí, kteří potom mají pocit, že by za to někoho měli nenávidět. A pak není divu, že křesťanští kněží znásilňují malé chlapce nebo že muslimové znásilňují všechno co má sukni. A pak za to trestají ženy. Na začátek je tedy potřeba jasně říct objektivní fakt, že lidé (alespoň drtivá většina z nich) sex v té či oné míře nebo podobě potřebují, aby mohli být schopní mít zdravý vztah sami se sebou a aby byli schopní vycházet s ostatními lidmi. Z tohoto důvodu je prostituce jako sociální služba především nezbytná a nevymýtitelná. Ale tím to teprve začíná.

 

Pryč s černým trhem

Zdroj: ameraziganiirao.blogspot.comPokud uznáváte alespoň to, že sex je z různých přirozených důvodů potřebný a není dílem ďábla, možná máte s prostitucí problém na základě s ní spojené zločinnosti nebo šíření pohlavních chorob. Zamyslete se ale na vteřinu - proč je s prostitucí spojená kriminalita Protože je nelegální. Stejně jako velká alkoholová prohibice v USA uměle vytvořila ozbrojené pašeráky alkoholu, sexuální prohibice uměle vytváří gangy unašečů dívek. Podle stejné logiky funguje i vazba mezi prostitucí a šířením pohlavních chorob - zažeňte prostitutky do nehygienických brlohů a zákoutí a dejte jim důvod lhát lékařům nebo se jim úplně vyhýbat a tadá, vytvoříte tím ideální podhoubí pro epidemii. Kdyby se místo toho daly prostitutky zaměstnávat legálně pod veřejným dohledeZdroj: craccum.co.nzm a třebas i s vlastními odbory a kdyby měly pravidelné zdravotní prohlídky jako povinnost a/nebo zdarma, výše uvedené problémy by byly naprosto minimální. Ale to není všechno - kromě odstranění konkrétních problémů by legalizace prostituce přinesla i konkrétní výhody, především poměrně značný výdělek na daních. Prohibice nedává smysl na žádné úrovni, prohibice je totiž jenom prázdné gesto: nelíbí se nám to (veřejně), tak to zakážeme, i když to nejsme schopní ani ochotní přestat dělat (soukromě). Problémy v Nizozemí s legální prostitucí a s ní spojeným přísunem kriminálních živlů opět spočívají jenom v tom, že je to nelegální všude jinde.

 

Manželka jako prostitutka na dobu neurčitou

Zdroj: heyru12.blogspot.comJádrem pudla ale není ani přírodovědecká stránka, ani náboženská stránka a ani ta praktická stránka, že ne Hlavní překážkou legalizace prostituce je globální pohoršení manželek. A teprve tady do toho vstupuje šovinistická logika. Prostituce podle manželek všech zemí je nemorální hlavně proto, že to je zrada manželů na nich osobně. Často přitom ženy vytahují argumenty jako že prostituce je špatná, protože je to sex za peníze, aby tím zamaskovaly mnohem přízemnější motiv vlastní žárlivosti. Tento argument je ovšem velmi zrádný, protože když se zamyslíte nad podstatou manželství, nemělo by vám uniknout, že jde o svazek opodstatněný především materiálně, ne na základě "čisté" lásky. Manželství je rovněž sexem za peníze, akorát jde o dlouhodobý závazek vůči jediné osobě. Když si to spočítáte, manželka je dokonce mnohonásobně dražší než nějaká ta občasná prostitutka. Opravdu zamilovaní lidé nepotřebují žádný oficiální dekret nebo zákonný závazek, který jim diktuje podmínky vzájemného soužití. Ba co víc, v dávné minulosti dokonce "kněžky lásky" opravdu často bývaly kněžkami v chrámech, kde nešlo o peníze, ale o poslání, o veřejnou službu. Takže není vyloučené ani to, že v prostituci se najde více lásky než v manželství, kde žena má pocit, že "svého" muže vlastní. A konečně co má vlastně chlap dělat jako od přírody sexuální tvor, když mu manželka prostě nedá Nebo se tak zanedbá a zahořkne, že ztratí na veškeré přitažlivosti Může tak akorát trpět. Je zajímavé, jak často takový stav manželka preferuje.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.7 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Madona Madridu – Penelope Cruz
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies