Připravte se na letošní festivaly - Divadlo

Festivaly přes léto ani obecně nejsou jenom hudební. Jestli se chcete vydat přes léto za kulturou a hlučné davy nejsou zrovna váš šálek kávy, můžete se zkusit přijít na něco podívat, nebo se i něčemu přiučit.

Zdroj: webmagazin.cz

Profi zkušenost

Pro ty nejaktivnější, nejnadšenější a nejfajnšmekrovatější z vás by určitě stálo za to vydat se buďto do Brna mezi 15. A 22. červencem nebo do Prahy mezi 24. a 31. červencem na multižánrový festival ProART, který se skládá s mnoha různých workshopů pod vedením víc jak dvacítky mezinárodních lektorů, v rámci nichž se sami můžete něčemu kreativnímu opravdu přiučit. Témata workshopů jsou dost rozmanitá a některá jsou dokonce tak exotická, že se příznám, že vůbec netuším, co jsou zač, a to se divadlem sám prakticky zabývám už léta. Jde hlavně o herectví, improvizaci, tanec, jógu, bojová umění, operu a jiné fyzické nebo umělecké disciplíny, které by herci měli ovládat.

 

Potkejte se s celebritami

V Rožnově pod Radhoštěm bude celé léto probíhat hudebně-divadelní festival, kterého se budou účastnit některé z největších českých celebrit v různých žánrech jak hudby, tak zábavy. A taky nějaké to divadlo se tam občas objeví, i když spíš taková ochotnická nebo úmyslně zábavná. Potkat tam tedy můžete například Lucii Bílou, Tři sestry nebo bratry Nedvědy z hudebních hvězd nebo Zdeňka Izera s jeho talkshow Ze dvou se to lépe táhne, který bude zpovídat bývalou finalistku soutěže Česko hledá superstar Šárku Vaňkovou.

 

Něco pro děti a hodně mladé duchem

Od 25. do 29. července můžete zase navštívit Pohádkový Chlum u Třeboně, kde na vás budou číhat pohádky na každém kroku. Proto je to ideální podniknout nejlépe s nějakými těmi dětmi. Ty si můžou zajít na pohádku, v noci pobíhat po kouzelném lese, účastnit se různých soutěží a dílen a taky se určitě vyskytne příležitost zapařit si na nějaké té maškarní diskotéce. Pokud tedy chcete nějaké s vámi spřízněné ratolesti potěšit nebo postrašit, dostanete k tomu v Chlumu u Třeboně ideální příležitost.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

První sexy fotky Vanessy Hudgens!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies