Připravte se na letošní festivaly - auta

Dřív než se nám všechny festivaly pro letošní léto společně s létem odstartují, zbývá ještě představit některé ze zajímavějších akcí pro příznivce rychlých kol a vytuněných a vypimpených strojů. Auto-moto festivaly se k nám řítí vysokou rychlostí a proto bez zbytečných keců přejdu rovnou k článku.

Čtyři ženy otočené zády s rukama na zadnici

Autosalon Brno 2011

Zdroj: tuningforum.czUž je to tady, už je to tady - brněnský autosalon se odehrává právě v těchto dnech na brněnském výstavišti a vydrží tam až do devátého června. Ještě to tedy můžete v klidu stihnout, obzvlášť pokud bydlíte někde poblíž.  Oproti ostatním letním i jindy pořádaným motoristickým akcím jde o nezvykle velkou událost, které se účastní mnoho různých známých výrobců osobních aut. Tito výrobci se na tuto akci přijeli především ukázat a za tím účelem s sebou přivezli nové modely, které se teprve dostanou na trh, a pravděpodobně také týmy mechaniků a houfy sličných slečen. Kromě předvádění ladných křivek na všelijakých živých i neživých předmětech ale určitě můžete počítat i s bohatým a rozmanitým doprovodným programem.

 

17. Tuning Rozkoš

Zdroj: kathy1992.rajce.idnes.czPokud vás ale stroje dovezené přímo z výrobního pásu moc neberou, nezoufejte. 24. až 25. června se v krásně pojmenovaném moravském městečku Rozkoš koná jedna z těch větších tuningových akcí, kde můžete přijet s vlastním uměleckým výtvorem a náležitě porovnat váš um a vkus s ostatními fandy do vylepšování aut. To má nezanedbatelný a zajímavý sociální rozměr, ale měla by to být také přímo soutěž, takže kdo ví, možná by se vám mohlo opodařit i něco vyhrát. Tuningových akcí je přes léto asi největší množství, takže pokud vám nesedí zrovna tahle lokalita nebo datum, můžete se podívat na ostatní data a místa třeba na tyto stránky: http://www.tuning-srazy.cz/kalendar

 

3. kolo Czech Drift Series

Zdroj: bpa.czPosledním specifickým druhem sjezdu aut a jejich příznivců bude přes léto takový polo-oficiální závod v jedné spíše undergroundové disciplíně závodění, která ale zpravidla bývá dost divácky zajímavá. Jedná se, jak titulek napovídá, o drift (jestli nevíte, o co jde, podívejte se na jeden z mých předchozích článků o téhle lehce potrhlé zábavě). Toto už třetí kolo letošní série bude probíhat mezi prvním a třetím červencem na autodromu Sosnová. Pokud se driftem zabýváte aktivně, existuje docela vysoká pravděpodobnost, že už o téhle události víte a případně sami závodíte. Pro zbytek z vás (většinu čtenářů tohoto článku) by tedy mělo jít spíše jen o divácký zážitek, ale vězte že v tomhle ohledu opravdu je o co stát.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o svádění
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies