Představujeme Vám Samsung S5620 Monte s pohotovostní výdrží až 1 měsíc!

Novinka od společnosti Samsung, model S5620 Monte nabídne nejen stylový design, inovované uživatelské prostředí TouchWiz 2.0 Plus, ale také baterii s kapacitou 1000 mAh, díky níž vydrží telefon v provozu bez potřeby nabití až 1 měsíc!

<!-- -->

Stylový design pod taktovkou Samsungu

Novinka navazuje na samsungovský dotykový model Preston, designem na novou organickou linii s označením Shark. Čím překvapí? Rozhodně svým designem! Telefonu o rozměrech 108,8 x 53,7 x 12,4 milimetrů a hmotnosti 92 gramů, dominuje třípalcový dotykový TFT displej s poměrem stran 16:9 a rozlišením 240 x 400 obrazových bodů. Displej zobrazí až 262 tisíc barev.

3,2 megapixelový fotoaparát s pohybovým senzorem

Samozřejmostí bude fotoaparát s rozlišením 3,2 megapixelů, který tradičně dostane i doplňkové funkce, jako je například detekce úsměvu, pohybový senzor, panoramatický snímek nebo rozpoznání tváře. Nahrávání videa je možné pouze v rozlišení QVGA a to v kvalitě 15 fps. Telefon má druhý fotoaparát pro videohovory.

Připojit telefon k počítači můžeme přes Bluetooth 2.1, datový kabel nebo USB 2.0. Vestavěnou paměť s kapacitou 195 MB je možné zvětšit s pomocí paměťových karet microSDHC až o 16 GB.

Pohodlný přístup na internet

Na internet se lze se Samsungem Monte připojit nejen přes datové přenosy HSDPA 3,6 Mbps, ale také s pomocí wi-fi. Podporovány jsou sociální sítě Facebook, MySpace, Twitter a Bebo Krom všech čtyřech pásem GSM podporuje Samsung Monte sítě 3G (900/2100 MHz). Samozřejmostí u tohoto telefonu bude také A-GPS navigace, která využívá aplikaci Google Maps 3.0. Podporovaná je technologie Google Latitude.

Poslech hudby

Hudbu z hudebního přehrávače, FM rádia a RDS lze poslouchat přes standardní sluchátka s konektorem 3,5 milimetru. Telefon je navíc vybaven funkcí Find Music, která dokáže pojmenovat neznámou hudební skladbu.

Vydrží až měsíc bez nabití

Další nespornou výhodou této novinky je, že vydrží téměř měsíc bez nabití. Díky baterii s kapacitou 1000 mAh, Samsung Monte vydrží na příjmu 769 hodin v sítích GSM, 454 hodin v sítích 3G, hovorový čas dosahuje neuvěřitelné hranice 582 minut.

Velmi příznivá cena překvapí

Novinka se začne prodávat na přelomu března a dubna letošního roku, za cenu od 4900 korun, včetně DPH. V prodeji bude Monte v černém provedení s barevnými a nebo stříbrnými doplňky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější Prdelka zpátky v Praze!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies