Předčasná ejakulace už nemusí být problém

Milujete ten pocit, když s partnerkou tvoříte jedno tělo, ale kvůli předčasné ejakulaci skončíte dřív, než byste sám chtěl? Jedná se o běžný problém, který komplikuje život většině mužů. Můžete se to naučit ovládat, ale chce to notnou dávku trpělivosti. Kromě tréninku existují i různé pomůcky. Jak tedy prodloužíte své i její potěšení?

Trápí vás předčasná ejakulace? Jak ji oddálit?

Předčasná ejakulace může mít 2 formy

 

  • Stenická

 

Tato lehčí forma se týká většinou mladších mužů. Jejich penis je nadmíru citlivý a při dráždění během styku velmi rychle dojde k ejakulaci. V některých případech k ejakulaci dojde i před samotným stykem. Tato forma předčasné ejakulace se spojuje i s různými fyziologickými problémy - třeba s krátkou uzdičkou. Takoví muži velmi rychle doplňují síly a mohou hned odstartovat druhé kolo. To je jen taková malá útěcha.

 

  • Astenická

 

Tady je to už poněkud komplikovanější. Astenickou formou mohou trpět muži v jakémkoliv věku. Jedná se o ztrátu kontroly nad penisem. Muži, kteří trpí touto formou předčasné ejakulace, mají problémy s erekcí, penis je necitlivý či naopak příliš přecitlivělý, což znamená, že dojde k vyvrcholení ještě před dostatečným ztvrdnutím penisu. Astenická forma může ohrožovat ty, kteří jsou velice psychicky vytížení. Léčba astenické formy opravdu není nijak snadná.

 

Technika “start - stop”

 

První účinnou metodou, jak oddálit ejakulaci, je pravidelný trénink. Každý den byste měli minimálně 30 minut masturbovat. Tak se naučíte rozpoznat, kdy se blíží vyvrcholení. V té chvíli musíte přestat s tím, co děláte, a pokračovat až po nějaké chvíli. Vyvrcholit můžete až na konci cvičení.

 

Znecitlivující prostředky

 

Existuje spousta druhů prostředků, které pomáhají snížit citlivost penisu. Můžete vyzkoušet znecitlivující krém, sprej či kondom. Těmito prostředky svůj penis tzv. “otupíte” a prodloužíte tím svůj pohlavní styk. Musíme vás ale upozornit, že většina mužů si stěžuje na to, že se vytrácí požitek ze sexu, proto jej nepoužívají dlouhodobě.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Techno a trance
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies