Prdelatá zpěvačka Nicki Minaj

Tak Jeniffer Lopez se se svou poněkud výrazněji tvarovanou prdelkou může jít vycpat, protože na pozadí Nicki Minaj fakt nemá. Ale asi může být ráda, dupka Nicky je asi už moc. Jak to vidíte vy, panové?

Fotografie ženy pózující v růžovočerných šatech

Ta je, co (posh24.com)O Nicki se toho u nás moc neslyší, maximálně se někde dočtete, že krom výrazného zadku vystrčila i bradavku nebo bradavky obě. Tak pojďme si na ni trochu posvítit.

V dětství to tahle dračice neměla moc jednoduché. Do svých pěti let žila jen s babičkou a pak ji matka odvezla do New Yorku, kde žily i s otcem. Nicki označila svého tatíčka za alkoholika. Dotáhl to tak daleko, že chtěl zpěvaččinu matku zabít a zapálil jejich dům.

Co její image Nicky je rapperka a textařka. Co se týče oblečení, má podobný vkus jako Lady Gaga. Ráda experimentuje se svým účesem. Zrovna teď má blonďatou hřívu. Vypadá to, že ji upravuje pomocí elektřiny. Jejím hlavním znamením je právě její výrazné a slavné pozadí.

A co její tvorba Pokud vyznáváte tento styl, bude se vám líbit. Ve svém oboru se Nicki Minaj opravdu vyzná.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Gadgety do třetice všeho originálního
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies