Prázdniny pana Beana

Pan Bean, vlastník zeleného mini coopera a plyšového medvídka Teddyho, trapasy a katastrofy doslova přitahuje. Tentokrát jej čeká prázdninová cesta na francouzskou riviéru. Nenechte si ujít další sérii jeho šklebů a gagů!
Britský herec Rowan Atkinson jako Mr. Bean

Mr. Bean na prázdninách!

Další z úspěšných snímků pana Beana se tentokrát odehrává ve Francii, kde se „pan Fazole” rozhodl strávit prázdniny. S úmyslem trochu si odpočinout a poznat zdejší památky se vydává na Francouzskou riviéru. Pohodová cesta se ale brzy změní v sérii zmatků, nehod a katastrof, které končí až na filmovém festivalu v Cannes. Bean, to je ta pravá filmová katastrofa.

Premiéra filmu

29. 3. 2007

Prázdniny pana Beana - herecké obsazení

Věřte tomu nebo ne, kromě dalších filmových hvězd jako je Jean Rochefort nebo William Dafoe se ve snímku objeví i český herec – Karel Roden, a to v roli otce malého chlapce, o kterého bude Bean během cesty proti své vůli pečovat.

Rowan Atkinson alias Mr. Bean

Rowan Sebastian Atkinson, představitel pana Beana, se narodil 8. ledna 1956 v Anglii. Už jako malý chlapec měl zvláštní nadání rozesmívat lidi. Vystudoval elektrotechniku, ale v roce 1990 stvořil postavu pana Beana a od té doby jej celý svět spojuje s tímto sympatickým zmatkářem. Psal také krátké scénáře pro televizní komedie, jeho největší scénáristickým dílem je zatím film Černá zmije, kde si také zahrál. Mezi jeho další počiny patří role ve filmech Nikdy neříkej nikdy, Čtyři svatby a jeden pohřeb, Žhavé výstřely, Mr. Bean: největší filmová katastrofa, Milionový závod, Johnny English ad.

Další povedené komedie

Vratné lahve
Borat
Doba ledová 2
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Lily Allen – rebelka, která si sáhla na dno
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies