Prádlová bohyně Bar Rafaeli

Bar Rafaeli je tak nádherná, že si zaslouží, aby se na našich stránkách objevovala znovu a znovu. Izraelská modelka kromě svých skvostných křivek upoutala i svým vztahem s hollywoodskou star Leonardem DiCapriem, se kterým se ale nedávno rozešla (jak jinak než přátelsky).

Modelka Bar Rafaeli zachycena na reklamních snímcích

Krásná Bar začala svou modelingovou kariéru v rodném Izraeli už v útlém věku osmi měsíců. Nepochybujeme, že jako mimino byla k sežrání, ale přece jen dáváme přednost její dnešní podobě – bez plenek je mnohem víc sexy.

Bar v kariéře dosáhla několika pomyslných modelkovských vrcholů: titulní stránka francouzské edice Elle, taktéž titulní stránka plavkového magazínu Sports Illustrated, smlouvy se značkami Subaru, Accessorize, Besni, Marco Bicego a Passionata, se kterou nafotila prádlovou kolekci. Až se na její fotky v prádle podíváte, pochopíte, proč spolupráce s Passionatou úspěšně pokračuje i letos.

A teď nějaké ty drby: před Leonardem chodila s fešákem Davidem Charvetem a Uri El-Natanem z Pobřežní hlídky. Bar má asi slabost pro vypracovaná těla. (To její je vypracované moc pěkně.).

Bar má ale jednu vadu na kráse. Není vlastenka. Už několik let bojkotuje povinnou vojenskou službu v izraelské armádě, což rozhořčilo izraelské generály, ale potěšilo její četné fanoušky a obdivovatele. Vždyť schovat na dva roky takovou krásu do neforemného vojenského munduru, to by ani Jahve nedovolil!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Co si v kinech nenechte určitě ujít!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies