Potřebuješ vydržet déle?

Rychlost je sice fajn, ale rychlejší vždycky neznamená lepší. V sexu se prostě nesoutěží v tom, kdo bude první. Jestli se vaše výkony dají měřit na vteřiny nebo na méně minut, než kolik prstů má průměrný vysloužilý pyrotechnik, asi byste s tím měli něco udělat.

Fotografie páru v posteli

Když někdo nemá nahoněno

Zdroj: superheroes.memebase.comKlíčovými slovy pro popsání charakterových kvalit, které by chlap měl mít, aby se mu tenhle trapas nestával, by byly nejspíš vlastnosti jako zkušenost, vyzrálost a sebekontrola. Nejlepší na to je samozřejmě mít za sebou hodně praktických erotických zážitků, přinejmenším sám se sebou. Ano, to taky pomáhá - konec konců je to právě vaše vlastní tělo, které musíte dobře znát. Částečně to ale taky souvisí čistě s psychikou, protože klidnější povaha se rozehřívá delší dobu a víc pozvolna než výbušná a těkavá povaha. Proč začínám od povahy To proto, aby si někdo nemyslel, že je to jenom čistě fyzickej problém, kterej souvisí s drážděním nervů nebo tak něco a se kterým se nedá nic udělat bez použití nějakých léků, kovových kroužků na kořen penisu nebo speciálních kondomů. Ne že bytakové fyzické pomůcky nebo metody nepomáhaly, ty samozřejmě taky pomáhají, ale psychická cesta nápravy sexuálních problémů je prostě ta nejlepší. Když se vám podaří dostat se do správného psychického a emocionálního rozpoložení, vyřeší se váš problém hned od příčiny, trvale, spolehlivě, zadarmo a povede vás to k ještě většímu osobnímu růstu (a s tím spojené kvalitě sexování), než byste čekali. Není to ale jen tak, protože tenhleten problém je v jádru skoro vždy osobní (takže ho nevyřešíte bez toho, aniž byste sami sebe líp poznali a ovládli). Magické pilulky vám to pomůžou leda tak postavit, dál už je to zkrátka na vás.

 

Prevence předčasné detonace

Zdroj: pellerin1031.tumblr.comJak už jsem naznačil výše, musíte prostě ovládnout svoje vlastní tělo a naučit ho poslouchat váš mozek. Například když čůráte, zkuste si zastavovat a zase pouštět ten proud. Jestli to neumíte, pak máte pravděpodobně slabé ty svaly v pánevní oblasti, které jsou taky schopné úmyslně zastavit blížící se ejakulaci. Což je ještě o něco těžší, než zastavit to čůrání. Můžete si taky pomoct pevným stisknutím močové trubice pod žaludem pomocí vašich prstů. Případně jednoduše na chvíli přirážení zastavit, když už se to blíží. V tom je ale ten háček, musíte být přitom taky dostatečně při smyslech, abyste si vůbec byli schopní uvědomit, že se to blíží a co máte udělat a včas to udělali. To už je podstatně těžší, protože v tom právě spočívá ta sebekontrola. Tu hranici, kdy se to ještě dá zastavit, dobře poznáte právě jen tím, že to budete sami zkoušet tak nějak jako kontrolovaný experiment předtím, než se rozhodnete vrhnout se na nějakou sexbombu. Právě pokud neznáte svoje meze, vybouchnete přitom. Když se naopak vůbec nechcete příliš brzo dostat do situace, kdy byste se octli na svých mezích, můžete taky celkově zvolnit tempo. Namísto zbíječky buďte spíš jako gynekologická prohlídka - ženský pohlavní orgán má spoustu různých citlivých částí na různých místech, které je možné dráždit i bez toho, abyste pronikali příliš hluboko příliš rychle.

 

Proč partnera nepředjíždět

Zdroj: jenprozeny.czKdyž už je jasné, jak se s tím poprat, zbývá ještě vyřešit, proč se s tím vůbec otravovat. Celkem očividné je to, že ženským se moc nelíbí, když je neuspokojíte. To by pak mohly být tak trochu...hysterické (což byl nějakou dobu v téhle souvislosti dokonce lékařský problém, na jehož řešení byl lékaři vynalezen robertek). To je samozřejmě trochu zjednodušený pohled na věc - nejde (nebo by nemělo jít) v první řadě o to, že na vás nebude vaše partnerka příjemná nebo že to ublíží vaší hrdosti, když selžete. Jde o to, že ten, kdo myslí jenom sám na svoje vlastní uspokojení, spíš nebude schopný uspokojit svoji partnerku. Zahleděnost do sebe a ignorování partnerky urychlí vaše vyvrcholení. Když místo toho budete vnímat, jak moc to, co zrovna děláte, bere nebo nebere vaši partnerku, spíš tím získáte kontrolu nad situací. Co je na tom výborné, je to, že oddalovaná rozkoš je zároveň intenzivnější. Nejen, že si to tedy budete víc užívat skrze to, že si to užívá i někdo, na kom vám nejspíš aspoň trochu záleží (a kdo vás hodně rajcuje), ale navíc to bude silnější prožitek už jenom proto, že se mu snažíte zabránit. Kvalita sexu se nicméně neměří na délku - i minuta může být mnohem lepší než hodina (což mimochodem je reálné, když dokonale ovládnete to sebeovládání; schválně si očekujte indickou tantru, ti z toho udělali náboženství). Nehleďte proto na hodinky a radši se soustřeďte na vaši holku.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Pravda o Amy Winehouse
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies