Potetované péro nebo bradavky.

Tetování na bicepsu, břichu nebo i zadnici, proč ne. Jsou týpci, co si nechají potetovat i obličej nebo lebku. Ale penis nebo bradavky, to už je docela silné kafe. Na druhou stranu, efekt je zaručen (hlavně to péro zaboduje…). Dilema je to těžké, my vám můžeme jen poradit, popř. vás inspirovat obrázky.

Fotografie potetovaného mužského rozkroku

Hlas lidu

Na internetu je ohlasů habaděj. Tetování penisu a bradavek se často kombinuje s piercingem, oblíbené je i „rodinné“ tetování:

„Tak já mám žaluda potetovaného na modro, tak se pěkně vyjímají ty stříbrné kuličky. Žena má propíchlou kapucku a potetované malé stydké pysky na černo, je to opravdu pěkné, jak jí vyčuhujou z vyholené kačenky. Teď jsme se dohodli, že si každý vymyslí, co nechá v saloně udělat tomu druhému po dovolené.“

Drsnější nátury se nebojí ani trochy té krve:

„Žena si vymyslela, že mi nastřihne močovou trubici zespoda až na konec žaludu. To taky udělala. Je to opravdu perfektní, může mi do ní vsunout prst dost daleko. Já jsem jí píchnul piercing přes Venušin hrbolek a koupil ozdůbku v podobě zipu. Příště jí v salónu nechám natetovat zapnutý zip shora, který se po velkých pyscích bude jako rozepínat. Tak čekám, s čím přijde ona.“

Kvalitní salón – záruka úspěchu a zdraví

No ale vraťme se raději k tématu. Tetování ptáka a bradavek pochopitelně bolí víc než tetování jiných míst, proto zásadně do prověřeného salónu. I když, co si budeme povídat, jsou borci, co zvládli tetování i v domácích podmínkách. Riziko infekce je ale větší, estetický dojem naopak menší.

K domácímu tetování se vyjadřuje i jeden z účastníků internetové diskuze:

„Já bych v žádném případě nedoporučoval ,,domácí“ tetování, tedy pokud není provedeno odborně tatérem. Já jsem si nechal provést tetování penisu, kdy penis vytváří vlastně tělo draka. Bylo to sice velmi bolestivé, ale zároveň velmi vzrušující, jelikož mi to dělala hezká tatérka a navíc všechny mé partnerky po zhlédnutí zůstávají v němém úžasu a myslím, že je toto tetování velice vzrušuje.“

Co zvážit předem

Tetování není bezbolestné. A co teprve jeho odstranění, až se vám přestane líbit - tenhle zákrok je opravdu bolestivý, nákladný a ne vždy úspěšný.

Tetování si obvykle necháváme udělat na viditelných místech, je to naše vizitka. Komu se ale pochlubíme potetovaným penisem, je otázka. S výjimkou pár vyvolených ho vlastně nikdo neuvidí a neocení. Ledaže byste se stal zarytým nudistou a obrážel všechny nudapláže v širokém okolí.

Drak, motýlek nebo Pinoccio?

A zbývá zásadní otázka – čím ho ozdobit, aby byl ještě krásnější? Víme, co rozhodně ne – jméno současné přítelkyně! Leda byste té další pak tvrdili, že vašemu brundibárovi říkáte Maruška. Jinak se fantazii meze nekladou. Hodně se tetují hadi, draci, i na ty motýlky dojde. Můžete zkusit i pravítko – tak aspoň vaše partnerka bude hned vědět, na čem je.

Aby obrázek vynikl, je lepší se nechat odchlupit laserem. Ono takový chlupatý had nebo motýlek není nic moc estetický zážitek.

U bradavek se můžete ještě víc odvázat, tady nejste svázáni malým prostorem jako u penisu. Takže klidně rostlinné motivy, nahaté ženské, kde je vaše bradavka součástí jejího těla, zvířata…

Co ho takhle popsat?

Další inspiraci nabízí i poměrně provařený vtípek:

Chlapík na veřejných záchodkách kouká na souseda a ptá se: „Proč máš na ptáku vytetováno WY?“ „Víš, moje holka se jmenuje WENDY, no a když se mi postaví, tak je tam vytetováno její jméno.“ Po čase stejně zvědavý chlapík na veřejných záchodkách vedle černocha. Kouká a ten černoch tam má taky WY. Zeptá se: „Hele, tvoje holka se jmenuje WENDY, viď?“ „Proč myslíš?“, na to černoch. „Protože tam máš vytetováno WY, a když se ti postaví, tak tam budeš mít WENDY, ne?“ „Ne“, na to černoch, „mně když se postaví, tak tam mám WELCOME TO THE JAMAICA AND HAPPY HOLIDAY“.

Jo, klidně jděte i do nápisů. Ale jak vám vtip jemně naznačuje – tady jste omezeni jenom vaší anatomií…

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.3 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Monika Bagárová – nejsvůdnější lolitka českého šoubyznysu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies