Polohy jako stvořené pro divokou jízdu

Někdy prostě na romantiku není chuť ani čas. Zdravý a kvalitní sexuální život není jen o milování na jeden způsob. Na experimentování není nic špatného. A takový zvířecí, divoký sex se vám jistě bude líbit.

Fotografie ženy, která pózuje ve spodním prádle

 

  • Otevřené okénko

 

Díky této pozici na vlastní kůži poznáte skutečně nejlepší orální zážitek. Je nutné, aby vaše partnerka byla trochu více ohebná. Měla by totiž své nohy přehoupnout dozadu a zkřížit je za hlavou. Také nesmí být příliš stydlivá, neboť v této poloze se vám naprosto oddá tím, že se vám otevře “dokořán”.

 

Nejprve vám však doporučujeme, abyste ji poradil malé protažení, než jízda započne, aby si nijak neublížila. Pak si partnerka musí lehnout na záda, nohy si tedy dá za krk a vystaví před vaše ústa svůj klín. Poskytuje vám tak ten největší přístup.

 

Na své si v této pozici přijde především klitoris, na který můžete nemilosrdně útočit svým jazykem, nebo si užijete oba, neboť tato poloha přímo vybízí k análnímu sexu. Jen je otázka, jak dlouho v partnerce vydržíte. A hlavně nic neuspěchejte a pořádně její druhý vchod připravte, abyste ji nezranil.

 

  • Hluboký průnik

 

Pokud vaše partnerka miluje polohy, kdy do ní svůj penis vkládáte hlouběji, vyzkoušejte tuto polohu, jistě bude nadšená nejen ona. V této poloze ucítí každičký centimetr vaší chlouby. Jediné, co musí partnerka udělat je, že se musí dostat do pozice “na čtyřech”.

 

Pak své nohy opře nahoru - o gauč či postel a její ruce zůstávají opřené o zem, aby si udržovala stabilitu. Požádejte ji, ať na vás vyšpulí zadeček a vstupte do ní zezadu a obkročmo. Provedete to tak, že jednu nohu necháte na podlaze a ruce položíte jemně na zadeček své partnerky.

 

Ale v žádném případě se o ní neopírejte, jinak byste ji tlačil svou váhou a ona už tak dělá, co je v její moci, aby se udržela na rukou. Můžete své ruce využít i k dráždění jejího análního otvoru. Pokud si nevěříte, že byste se při té divoké a rajcovní jízdě o ní nezapřel silou, raději své ruce nechte na svých stehnech.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Polonahá Kim Kardashian v reklamě na Sketchers
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies