Samuraj.cz

Podle čeho poznáte zlatokopku?

Rita Jaroszová

Zlatokopky touží po životě v luxusu. Zajímají je jen peníze a společenské výhody. Nezajímáte je vy osobně. Jediné pro co žijí jsou dárky, peníze, postavení, materiální věci a jiné společenské výhody. Tyto ženy vás vidí jako hlupáka, který jim koupí vše, po čem zrovna zatouží.

 

Žádná žena nestojí za to, abyste ji neustále něco kupoval jen proto, aby zůstala s vámi. Časem si najde jiného a možná i bohatšího a opustí vás. Některé zlatokopky jsou chytřejší a místo zájmu o diamanty a luxusní šperky, chtějí mnohem nenápadnější věci. Existují vůbec nějaké varovné signály, které vám ušetří spoustu trápení a také peněz?

 

Jestliže ji k narozeninám přinesete z lásky natrhané luční kvítí a ona vám řekne, že to není žádný dárek, je to už malý náznak toho, že slušností a skromností zrovna neoplývá. Když ji pozvete do kina a ona chce ještě na večeři a pak ještě do klubu, aniž se vás zeptá na názor, také asi neslyšela o skromnosti a vděčnosti.

 

Některým ženám prostě jedna věc jako dokonalý program nestačí. Ony si přece jen zaslouží minimálně 3 věci na programu, aby to s vámi stálo za to. Mají přeci svou úroveň. Chtějí ze vztahu s vámi vytřískat, co nejvíc. Jsou ženy, kterým pozvání do kina či na večeři udělá ohromnou radost. Najdou se i takové, kterým ke štěstí stačí vaše společnost. Těmto ženám byste se měli věnovat a ne potvorám, kterým jde jen o povrchní věci.

 

Jasným varovným signálem by měl být její vztek. Odmítněte ji něco zaplatit a uvidíte, jestli se bude vztekat nebo to nějak skousne. Dalším signálem je i to, že všechno, co jí platíte, bere automaticky. Nejenže vám ani nepoděkuje, ale chápe to jako samozřejmost. To, že jí platíte mobil, nájem, benzín, oblečení, jídlo a vše, na co jen ukáže, je podle ní vaše povinnost.

 

Nejčastější varovné signály

 

Neustále se vás na něco ptá. A neptá se na vaše koníčky nebo na rodinu či přátele. Zlatokopky chtějí vědět, jaké máte auto, jestli je ten byt či dům váš nebo jestli budete v budoucnu dědit. Co ji ale zajímá nejvíce je částka na vašem účtu. Pokud si bude pořád stěžovat na své finanční problémy, že má dluhy a neví, jak z toho ven, pak jasně očekává, že to za ní zatáhnete vy. Raději vezměte nohy na ramena, dokud je čas. Klidně si ji vyzkoušejte. Místo oznámení plánu na večer, víkend či dovolenou, dejte jí na výběr z několika možností. Samozřejmě jednou z možností by mělo být něco luxusního. Nejlepší bude, když se u této možnosti zmíníte, že si to nemůžete dovolit, ale pro ni si klidně vezmete půjčku. Schválně co si vybere. Poznáte je také podle toho, že nepracují nebo své zaměstnání mění častěji než ponožky.

 

Hodnocení: 4.0

Počet: 4

Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.