Podle čeho poznáte zlatokopku?

Zlatokopky touží po životě v luxusu. Zajímají je jen peníze a společenské výhody. Nezajímáte je vy osobně. Jediné pro co žijí jsou dárky, peníze, postavení, materiální věci a jiné společenské výhody. Tyto ženy vás vidí jako hlupáka, který jim koupí vše, po čem zrovna zatouží.

Zlatokopky nemají zájem o vaši osobu. Jde jim jen o peníze a společenské postavení.

 

Žádná žena nestojí za to, abyste ji neustále něco kupoval jen proto, aby zůstala s vámi. Časem si najde jiného a možná i bohatšího a opustí vás. Některé zlatokopky jsou chytřejší a místo zájmu o diamanty a luxusní šperky, chtějí mnohem nenápadnější věci. Existují vůbec nějaké varovné signály, které vám ušetří spoustu trápení a také peněz?

 

Jestliže ji k narozeninám přinesete z lásky natrhané luční kvítí a ona vám řekne, že to není žádný dárek, je to už malý náznak toho, že slušností a skromností zrovna neoplývá. Když ji pozvete do kina a ona chce ještě na večeři a pak ještě do klubu, aniž se vás zeptá na názor, také asi neslyšela o skromnosti a vděčnosti.

 

Některým ženám prostě jedna věc jako dokonalý program nestačí. Ony si přece jen zaslouží minimálně 3 věci na programu, aby to s vámi stálo za to. Mají přeci svou úroveň. Chtějí ze vztahu s vámi vytřískat, co nejvíc. Jsou ženy, kterým pozvání do kina či na večeři udělá ohromnou radost. Najdou se i takové, kterým ke štěstí stačí vaše společnost. Těmto ženám byste se měli věnovat a ne potvorám, kterým jde jen o povrchní věci.

 

Jasným varovným signálem by měl být její vztek. Odmítněte ji něco zaplatit a uvidíte, jestli se bude vztekat nebo to nějak skousne. Dalším signálem je i to, že všechno, co jí platíte, bere automaticky. Nejenže vám ani nepoděkuje, ale chápe to jako samozřejmost. To, že jí platíte mobil, nájem, benzín, oblečení, jídlo a vše, na co jen ukáže, je podle ní vaše povinnost.

 

Nejčastější varovné signály

 

  • Neustále se vás na něco ptá. A neptá se na vaše koníčky nebo na rodinu či přátele. Zlatokopky chtějí vědět, jaké máte auto, jestli je ten byt či dům váš nebo jestli budete v budoucnu dědit. Co ji ale zajímá nejvíce je částka na vašem účtu.
  • Pokud si bude pořád stěžovat na své finanční problémy, že má dluhy a neví, jak z toho ven, pak jasně očekává, že to za ní zatáhnete vy. Raději vezměte nohy na ramena, dokud je čas.
  • Klidně si ji vyzkoušejte. Místo oznámení plánu na večer, víkend či dovolenou, dejte jí na výběr z několika možností. Samozřejmě jednou z možností by mělo být něco luxusního. Nejlepší bude, když se u této možnosti zmíníte, že si to nemůžete dovolit, ale pro ni si klidně vezmete půjčku. Schválně co si vybere.
  • Poznáte je také podle toho, že nepracují nebo své zaměstnání mění častěji než ponožky.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Gadgety do třetice všeho originálního
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies