Počítačové hry - lahůdky na začátek roku

Představujeme vám nejočekávanější počítačové hry, které by se měly na pultech českých obchodů objevit na počátku roku 2011. Na kterou z nich se těšíte nejvíce právě vy?

Fotografie hráčů fotbalu z FIFA 2011

FIFA 2011

FIFA přichází s dalším pokračováním. Těšit se můžete na skutečné fotbalisty (už žádné nereálné postavičky), kteří mohou přihrávky provádět falší, zatočeným balónem a nebo také dalšími skvělými vychytávkami. U FIFA 2011 je kladen velký důraz na individualitu každého týmu a také každého hráče. Velkým plusem je i posila UI protihráčů, kteří Vám výhru jen tak nedarují ...

FIFA 2011

Pro Evolution Soccer 2011

Nový rok sebou přinese i další díl již zaběhnuté série - Pro Evolution Soccer 2011. Čím překvapí Tak například vylepšeným UI obránců, ukazately výdrže, taktickými možnostmi a mnohým dalším – o tom se už ale musíte přesvědčit sami... Jen prozradím, že hra vás zavede hlouběji do UEFA Champions League, UEFA Europa League a nově také do CONMEBOL Copa Libertadores reprezentující jihoamerickou fotbalovou ligu – ta se mimochodem vůbec prvně objeví v takové hře.

Pro Evolution Soccer 2011

The 3rd Birthday - Parasite Eve

The 3rd Birthday opět přichází společně s detektivkou jménem Aya Brea a jejími zážitky mezi monstry. Pokud jste si mysleli, že druhým dílem vše končí, tak jste na omylu! Boj o přežití lidského druhu právě započal a bude ještě tvrdší a složitější, než si dokážete představit. Vše bude záležet na jednom jediném rozhodnutí – tím, které uděláte vy!

The 3rd Birthday - Parasite Eve

Crysis 2

Již v březnu 2011 bude v České republice k mání pokračování technologicky přelomové FPS zvané Crysis 2. Ta vyměnila zelenou džungli za tu betonovou a aby toho nebylo málo, tak za tu nejslavnější - newyorskou. Těšit se můžete na nový engine, vylepšený nanosuit 2.0, propracovanější příběh, napínavější styl vyprávění a nebo například individuální přístup k řešení akčních pasáží.

Crysis 2

Jak je to s Diablem 3

V březnu 2011 měla spatřit světlo světa také dlouho očekávaná akční RPG hra Diablo 3. Ovšem oficiální datum vydání ještě nebylo potvrzeno a na povrch se navíc dostávají takové informace, že se datum vydání zpozdí minimálně o další tři měsíce. Nezbývá nám tedy nic jiného, než opět a zase jen čekat... Doufejme jen, že čekání bude „jen" v řádu několika měsíců, nikoliv let.

Diablo 3

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Monika Bagárová – nejsvůdnější lolitka českého šoubyznysu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies