Po čem ženy touží

Ten, kdo odhalí tajemství ženské touhy, se může snadno stát cílem té touhy sám. Bohužel na tom odhalování ženských tajemství nic snadného není. Aneb co vše by vám ženy o sobě nikdy neřekly, protože to s největší pravděpodobností samy neví.

Černobílá fotografie modelky s motýlkem kolem krku

Neposlouchejte ženy, nebo se z toho zblázníte

Zdroj: goodenoughmother.comJen do toho, rozhodněte se dopředu, že tohle píšu z pozice zakomplexovaného arogantního sexisty. Už jste o tom přesvědčení Výborně, nemusíte číst dál. Můžete si vyluštit nějakou křížovku nebo něco. Zatím co zvědavé hlavy otevřené přijmou, že i když všechny ženy samozřejmě stejné nejsou, většina jich může být podobná, a že je možné znát někoho líp než se zná sám, když o tom na rozdíl od něj (respektive od ní) hodně přemýšlíte. A že trocha toho sarkasmu ještě neudělá z holého faktu automaticky nepravdu. Odhalování tajemství v první řadě totiž předpokládá, že se vzdáte všech předsudků a předpokladů. Nejen předsudků o tom, jaké něco je, ale i o tom, co podle vás není možné. Když si budete myslet, že není možné člověka pochopit líp, než se zná sám, nepovede se vám to. Když si budete myslet, že většina ženských přece nemůže žít v naprosté nevědomosti ohledně svých pravých tužeb, jak byste na to potom mohli přijít, když by to byla pravda Shodou okolností je to totiž velmi pravděpodobně přesně tak. A není to výhodné pro nikoho, takže zde nefunguje přání jako otec myšlenky - já nechci, aby takové ženy byly, já jsem to jen vypozoroval, stejně jako spousta jiných bystrých lidí, mužů i žen, kteří to vypozorovali, aniž by chtěli, aby to tak bylo, nebo to úmyslně hledali. Když vám tedy žena řekne, co třeba chce od svého ideálního partnera, nebo o co v životě usiluje (pokud se to nějak týká emocí z jejího srdíčka), úplně to ignorujte. A ne abyste se takoví snažili být nebo jí k takovým věcem dopomoct, to si vyloženě koledujete o roli v antické tragédii.

 

Zrcadlení ženského já

Zdroj: blissfulrubbish.blogspot.comKdyž chcete odhalit, co nějaká konkrétní žena přesně chce, musíte namísto poslouchání slov pozorovat činy. Taky si musíte uvědomit, že s výjimkou velmi skromného množství vskutku andělských bytostí je ženská populace skrz naskrz sobecká. Nemusí to tak vůbec na první pohled vypadat, protože spousta žen se údajně obětuje pro své partnery nebo se stará o nějakou skupinu lidí nebo alespoň o nějaké vybrané jednotlivce. Když je chlap sobec, pozná se to snadno, protože chlapi jsou v drtivé většině případů ohledně takových pohnutek přímočaří. Ženy jsou ale mnohem častěji pasivně-agresivní a nepřímo citově vydírající než přímé. Ani si to často nemusí uvědomovat - co si samy o sobě myslí se také velmi vzácně alespoň vzdáleně zakládá na skutečnosti. Proto bývá většinou tak hrůzostrašné, když něco nějaká dívka nebo žena dělá pro vás. To vždy zpozorněte, protože v tom, co údajně dělá pro vás, je právě skryto něco, po čem sama touží. Když dělá něco například pro vaše zdraví, vyjadřuje tím to, že touží po něčem jako neplýtvat časem se zapáchajícím a rozkládajícím se otrapou nebo že vás prostě nemůže ztratit, protože do vás příliš investovala nebo by to prostě psychicky nezvládla, jak je totálně nesamostatná a závislá. Stejně tak je očividné, co sleduje tím, že vás hezky obléká, dělá vám ve věcech pořádek, atd. Nedělá to pro vás, žena téměř nikdy nebude dělat nic skutečně pro vás. Vy pravděpodobně buďto budete na nějakou ženu otevřeně kašlat, a nebo opravdu dělat všechno pro ni. Od ženy něco takového prostě nemůžete očekávat. Může se to stát. Když tomu dáte pár miliard let, nakonec se stane všechno.

 

Stačí málo, ale ať je ho hodně

Zdroj: missretroblog.blogspot.comPo čem ale ženy touží nejvíc Nejlíp to je vidět na tom, co nejvíc sledují. Nebo alespoň co sledují mnohem více než muži. Jsou to především romantické filmy a telenovely. Samozřejmě opět není řeč o všech ženách, jenom o většině. Touží tedy samozřejmě v první řadě po lásce, ale láska je taková potvora proměnlivá. Dá se špatně pochopit jako sex nebo přehnaná rodinná péče nebo nějaká konkrétní charita. Tyhle věci s ní ale jenom souvisejí, dají se všechny dělat i bez ní (a tím pádem ze špatných důvodů a proto sebedestruktivně). Žena chce především mnohem víc být milována než sama milovat, to je asi hlavní rozdíl oproti mužům - muži chtějí hlavně milovat a až v druhé řadě být milováni. Musíte tedy ženu zahrnovat pozorností, která je věnována jen jí. Na druhou stranu ale také ženy chtějí být obdivované lidmi v jejich okolí, takže musíte působit na ty důležité lidi z jejího okolí jako výhra, trofej. A když už jsme u trofejí, žena na sebe chce být hrdá, proto nesmíte být příliš snadná kořist - když to ztížíte, budete přitažlivější (ale pořád musíte věnovat dost pozornosti jen jí a vypadat vedle ní reprezentativně). Většina žen taky chce rodinu, které bude vládnout, kterou se bude moct chlubit, která bude její. Musíte proto taky být schopný ji zajistit a ukázat, že se umíte starat. Samozřejmě pořád zároveň s tím musíte žonglovat ty předchozí kvality. Jestli to zvládnete, pak bude úplně jedno, jestli jste hodní, chytří, hezcí, namakaní, bohatí, slavní, úspěšní nebo ne. To jsou ty věci, co by ženy vyjmenovávaly, ale na těch vůbec nezáleží. Kdejakej průměrnej Pepa Novák bez jakékoli výjimečné vlastnosti může splnit ty důležité kvality - balanc zájmu a nedostupnosti, repezentativního vystupování, zajištění a starostlivosti. A to většině žen stačí ke štěstí, které si samy kazí, když místo toho hledají fešáky, borce, oblečení, sladkosti nebo prachy nebo cokoli. Většina mužů na rozdíl od většiny žen pak chce v životě něčeho zajímavého dosáhnout, kromě toho, že získají ženu svých snů, což se pozná jednoduše na tom, že filmy oblíbené u mužů více než u žen jsou obvykle...o něčem. Dobře, s výjimkou porna.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Hudba budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies