Playstation 4 je tu!

Nastražte uši a zbystřete svůj zrak, protože přichází nová herní konzole. Nový tvar, včetně několika podstatných vylepšení - to vše Vám přinese Playstation 4.

 

Fotografie Playstationu 4

Slibné začátky...

Vzpomínáte si na úplně první konzoli Playstation? Design nebyl příliš obdivuhodný a grafický čip na velice nízké úrovni. Přesto se brzy dočkal popularity, která stoupala s dalšími přicházejícími verzemi. Playstation 2 umožnil ostřejší a uhlazenější obraz, Playstation 3 vytvořil dojem reálného světa. Pokrok jde v tomto směru skutečně dopředu. Poslední verze této herní konzole se ještě ani neohřála a Sony už slibuje další přírůstek. Tím bude Playstation 4 a podle dostupných informací se máme opravdu na co těšit.

Konkurence nezahálí a nejen Sony, ale také Microsoft se snaží o další vylepšení svého X360. Informace, které kolovaly celou internetovou sítí o novém XBOX 720 nebyly podložené a Microsoft se tak nepokouší předstihnout japonské Sony, snaží se o pouhé vylepšení stávající konzole. Ta však nabídne mnohem víc, než původní verze a může tak konkurovat i Playstationu 4. Jasné však je, že dosavadní zmínky o funkcích PS4 strčí do kapsy jakoukoliv konzoli, která bude v následujících letech k dispozici, včetně rozvíjejícího se Nintenda Wii.

Nabídne také 3D?

Spekuluje se o roce 2011, v němž by měl Playstation 4 přijít na trh. Kolik však bude stát nebo jaký bude mít design, zatím nikdo neví. Někteří uvažují o klasickém tvaru PS jak ho známe, jiní mu přiřazují tvar budoucnosti. Jisté není ani to, zda bude obsahovat opět grafický čip od Nvidie nebo se Sony uchýlí spíše k Intelu. Každopádně obě verze mají své klady a za pár měsíců se jistě dozvíme, kdo z nich se dostal Sony pod kůži.

První informace o grafickém zpracování se týká i třetího rozměru, jenž by měl Playstation 4 podporovat, stejně jako se to plánuje na příští rok u některých her pro Playstation 3. K tomu však bude potřeba zakoupit i brýle, které obraz ve 3D umožní. Možná se však dočkáme toho, že brýle budou této PS4 konzole součástí. PS4 bude obsahovat také Blu-ray a hromadu vylepšení.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější Prdelka zpátky v Praze!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies