Piráti z Karibiku 3 - Na konci světa

Třetí díl veleúspěšné série Piráti z Karibiku s názvem Na konci světa je tady! Elizabeth je unesena pirátem a mezitím vychází na povrch řada dalších potíží, do toho se ještě musí přichystat další záchranná výprava…
Úvodní plakát k filmu Piráti z Karibiku 3

Popis filmu Piráti z Karibiku – Na konci světa

I v pokračování filmu Piráti z Karibiku 2 – Truhla mrtvého muže, jenž v roce 2006 lámal rekordy, se můžete těšit na hrdiny Willa Turnera (Orlando Bloom) a Elizabeth Swannovou (Keira Knightley).


Ti se přidali ke kapitánu Barbossovi a zoufale pátrají po kapitánu Jacku Sparrowovi (Johnny Depp), aby ho mohli vysvobodit z pasti ve skříňce Davyho Jonese zatímco strašidelná loď duchů Bludný Holanďan a Davy Jones, pod kontrolou Východní indické obchodní společnosti rozsévají zkázu všude po sedmi mořích.


Období pirátu se blíží ke konci, ale doposud nebyla vyřešena konečná rozepře. Will Turner se plaví na daleký východ, aby našel magické mapy, které mu pomohou najít skříňku Davyho Jonese a zachránit tak svého přítele Jacka.


Jacka zachrání, ale… Davy Jones, lord Curter Beckett, zuřivý asijský pirát Sao Feng a kapitán James Norrington zformovali nepřátelské spojenectví, které ohrožuje Jacka Sparrowa, Willa Turnera, Elizabeth Swann, jejich nového přítele kapitána Barbossa a všechny piráty na světě.


Aby dosáhl vítězství, musí Jack se svou posádkou plout mimo okraj mapy, do nezmapovaného teritoria sedmi moří. Na Shipwreck Island (Ostrov vraků) až na konec světa…

Piráti z Karibiku 3 – ve zkratce

Délka filmu: 168 min.
Žánr: dobrodružný film
Režie: Gore Verbinski
Scénář: Terry Rossio, Ted Elliott
Hrají: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Yun-Fat Chow, Martin Klebba
Vyrobeno: USA, 2007

Premiéra filmu Piráti z Karibiku 3

24. května 2007

Roming - bláznivá česká road-movie

Terkel má problém - drsný animovaný příběh

Divočáci - motorkářský výlet slavných

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nejbizarnější náboženství světa
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies