Pijte kvalitně, pijte s Fontanou!

Pracujete ve firmě, kde na vás váš šéf myslí a dopřeje vám šálek lahodné kávy a pitné vody kolik jenom chcete? Gratuluji, patříte mezi zaměstnance, na které šéf myslí a dopřeje vám zaslouženou odměnu. Nebo jste jedni z mála, kteří vlastní výdejník na vodu nebo kávovar nemají? V tom případě čtěte, jistě vás zaujme nabídka firmy Fontana.

Výhody zásobníku na vodu popsány okolo něj

Tato moderní společnost funguje na trhu již několik let. Snaží se uspokojovat poptávku po kvalitních produktech a po profesionálních službách na trhu s nápojovými výdejníky. Nabízí již zmiňované barely s vodou, které vám dodají přímo do firmy a zajistí také servis těchto automatů. Jejich sortiment se rozšířil také o kávovary na kapsle a kávomaty. Kávomaty fungují na základě instantní směsi. Nabízí také presovače a kávovary na kapsle. Výdejníky na vodu spolu s kávovary jsou ocenitelným a často využívaným pomocníkem do vaši kanceláře. Můžete jej využít ale i v domácnostech. Stačí navštívit webové stránky www.fontana.cz a vybrat si podle vlastních požadavků.

 

Společnost ve které pracujete, tak může vřele přijímat obchodní návštěvy a obsloužit je šálkem lahodné kávy a stoprocentně kvalitní vody. Firma pro vás zajistí dodávku kávovaru na kapsle, včetně plného servisu a rychlé dodávky. V sekci kávovarů si můžete vybrat z obrovské nabídky. Nabízí kávovary na kapsle, kávovary na instantní směsi a kávovary na zrnkovou kávu. Firmy můžou využít i kávovarů s mincovníkem, ale i bez něj. Všechny kávovary se vyznačují společnou výhodou. Všechny jsou jednoduše ovladatelné, spolehlivé a rychle si připravíte kávový nápoj. Všechny kávovary prochází důkladným výběrem a několikaměsíčním zatěžkávacím testem, než je firma Fontana nabídne svým zákazníkům. Přístroje jsou vysoce reprezentativní. Teď už bude jen na vás, který přístroj na kávu si vyberete? Zda kávovar na kapsle nebo na instantní kávu? Pomoci vám může trochu rad od výrobce. Kávovar na kapsle je bezúdržbový na provoz. Jednoduše si vyberete z pěti druhů nápojů. Kávovar vám nabídne espresso, americano, cappuccino nebo také horkou čokoládu a čaj. Je to rychlý a komfortní způsob přípravy kávy jak v domácnostech, tak v kancelářích. Káva z kávových kapslí je velmi kvalitní. Čerstvost mleté kávy je zajištěna dokonalou izolací před přístupem vzduchu a světla. Káva je díky ní vždy lahodná a voňavá. Výběr kávy je už jen na vás. Vybírat můžete z mnoha kapslí: 100% Arabica, kapsle 24 Seven, kapsle Nero, kapsle No limits bez kofeinu a z cartridge si můžete vybrat Nescafé Fine Blend.

 

Dopřejte svým chuťovým pohárkům, ale i mysli, odpočinek ve formě lahodného šálku kávy. Káva vás osvěží a navodí dobrou náladu nejen v práci, ale i v rodinném kruhu. Neváhejte a kontaktujte firmu, která za vás již vše zařídí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Filmové novinky a premiéry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies