Phoebe Tonkin

Celým jménem je Phoebe Jane Tonkin. Phoebe se narodila 12. července roku 1989 v Sydney (Nový Jižní Wales, Austrálie).

Phoebe Tonkin je australská sexy herečka a modelka

 

  • Odmala měla přirozený talent

 

Tancovala už od svých 4 let. Chodila do různých tanečních tříd, které se zaměřovaly na hip hop, moderní tance, stepování a balet. Měla ohromný talent a proto ji rodiče neustále přihlašovali na další umělecké aktivity. Ve 12 letech se jí zalíbilo herectví a tak začala navštěvovat i Australské divadlo pro mladé (“Australian Theatre for Young People”).

 

Chodila tam do divadelních kurzů a v roce 2005 tam hrála v Shakespearovi. Zúčastnila se státní soutěže “Midsummer Night's Dream (Letní slunovrat nočních snů), kde vyhrála. Toto vítězství bylo rozhodujícím faktorem pro získání hlavní role v seriálu H2O: Stačí přidat vodu. Phoebe není jen úžasnou herečkou. Od svých 17 let se věnuje i modelingu.

 

  • Proslavila se především díky seriálu H2O: Stačí přidat vodu

 

Hrála tam mořskou pannu Cleo Sertori a v celém seriálu byla nejmladší herečkou. Tento seriál ji vynesl spoustu slávy a samozřejmě i obrovské množství fanoušků. Byla to její první televizní role. Zajímavé je, že měla hrát mořskou pannu, ale ve skutečnosti Cleo neuměla moc dobře plavat. Musela tedy tvrdě trénovat, aby roli nedostal někdo jiný.

 

  • Phoebe si prostě libuje v seriálech, které mají nádech tajemna a nadpřirozena

 

Seriál o mořských pannách nebyl jediný seriál, ve kterém si tato nadaná australská kráska zahrála. Získala roli i v seriálu Upíří deníky (The Vampire Diaries) a v seriálu The Originals, jenž je spin-offem k seriálu Upíří deníky. V obou jmenovaných seriálech hrála stejnou roli, vystupovala jako Haley. 

 

Dokonce v seriálu Upíří deníky později potkala i Claire Holt, která také hrála mořskou pannu v seriálu H2O: Stačí přidat vodu. Další seriálovou roli získala v seriálu Tajemství kruhu, ale byla natočena jen jedna řada s 22 epizodami. Hrála i v několika filmech - Home and Away (1988), Packed to the Rafters (2008), Tomorrow, When the War Began (2009) a Tsunami (2012).

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Rugby – sport pro drsňáky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies