Pes v autě nemusí znamenat katastrofu

Cestujete rádi a ještě raději autem, protože nechce trávit dlouhé hodiny v autobuse? Letadlo také nepřipadá v úvahu, protože máte strach létat? No, pak opravdu nezbývá nic jiného než cestovat autem. Výhodou cest vlastním vozidlem je také to, že s vámi na výlet může vyrazit i váš čtyřnohý mazlíček. Pokud máte obavy z toho, že vám váš pejsek poškodí interiér vašeho auta, máme pro vás řešení.

Pes v ochranném vaku na zadním sedadle osobního automobilu

Díky ochranným autopotahům už nemusíte vašeho chlupatého kamaráda nechávat doma. Potahy chrání váš automobil před znečištěním, poškozením nebo zničením. Autopotahy pro ochranu sedaček nebo kufru jsou šikovným pomocníkem na krátkých i dlouhých cestách s pejskem. Výrobci mysleli na velké i malé rasy psích mazlíčků, a proto je na trhu k dispozici hned několik druhů ochranných autopotahů pro psy. Na internetu naleznete autopotahy do nákladového prostoru, na zadní sedadla, autopotahy s vyhříváním, s kapsami, potahy na přední sedadla a také autopotah vak pro velkého psa.

V nákladovém prostoru autopotahy ochrání sedadla a čalounění kufru před nečistotami a chlupy psa. Přesah zabrání poškrábání nárazníků při nastupování a vystupování vašeho mazlíčka. Výhoda autopotahu je, že je voděodolný a lze jej pomocí zipu rozdělit. Toho můžete využít u dělených zadních sedadel. Díky nylonovým popruhům je snadno nainstalujete.

Autopotah nylonový vak je uvnitř vypolstrován fleecem. Váš pejsek může pohodlně a bezpečně cestovat. Další výhodou jsou postranní zipy, pomocí kterých sepnete z autopotahu uzavřený prostor, který zamezuje volnému pohybu psa. Materiálu nylonu vyniká v tom, že je nepromokavý a nepropustí vlhkost ze srsti psa na sedadlo automobilu. Další výhodou je, že se snadno udržuje a čistí.

Pes v kufru osobního automobilu

Takže teď již stačí vybrat ten správný ochranný autopotah pro vašeho pejska, vybrat cílovou destinaci, sbalit kufry, rodinu a vyrazit na výlet. Tentokrát již bez obav ze zdlouhavého čištění vašeho vozidla, které by vás bez ochranného autopotahu zajisté po návratu z dovolené čekalo.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Fenomén Nightwork
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies