Pekelná hra Infernal

Infernal je 3D hra, jenž vypráví příběh špičkového agenta a zároveň vyslance pekla na Zemi. Jeho jméno je Ryan Lennox a k dispozici má ty nejmodernější špionážní vybavení, nástroje a zbraně…

Propagační leták k filmu Infernal

Infernal ve zkratce

Výrobce: Metropolis Software
Platforma: PC (Box 360)
Žánr: akční střílečka
Minimální konfigurace: 1,7 GHz, 512 MB RAM, 128 MB grafická karta, 2GB na HDD

 

Infernal – hra v pekle

 

Jak už z názvu vyplývá, jedná se o pekelný titul. Agent Ryan Lennox není žádný svatoušek. Pracuje pro pekelnou agenturu Abyss, která sídlí na Zemi. Její starostí je získání a bojování s hlavním nepřítelem – samotným Nebem.

Popis hry Infernal

Úrovně hry jsou velmi originální a do detailu provedené. Dohromady navštívíte pět kampaní, které mají určitý počet prostředí, a to naprosto odlišných. Těšit se můžete na přestřelky na pusté silnici, v restauraci, na středověkém hradě a několik desítek kulek vystřílíte v jedné vesničce.

 

Agent Ryan není jen tak nějaký člověk, vlastní pár kouzel. Proto budeme mít možnost teleportace, nočního vidění nebo klasického fireballu. Tak jako v každých hrách i v Infernalu jsou kouzla závislá na maně. Tu získáte za každého mrtvého nepřítele, ze kterého ji nasajete.

Jestliže vám many budou scházet, přijdou na řadu lidské zbraně. Základem jsou klasické pistole, ale užijete si i granáty, plamenomet, kulomet, samopal, raketomet a další.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Ulítnete na kiteboardingu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies