Pečujte o své osobní finance

Máte dobrý přehled o svých financích, co se s nimi děje na účtu na který je necháváte posílat a o službách, které banky nabízejí, aby vaše penízky byly v bezpečí a neztrácely hodnotu? Co třeba půjčky, kreditní karty nebo běžné účty? Podíváme se, jak to mají u GE Money. 

Snímek zachycující mince

procentoPůjčí vám bez problému

Chystáte se vybavit si domácnost novým nábytkem či elektrospotřebiči nebo si prostě jen chcete užít pěknou dovolenou? V GE Moeny vám peníze rádi půjčí a to bez ručitele nebo zástavy, jen je třeba vybrat tu správnou půjčku. O expres půjčku můžete zažádat dokonce online a pokud přesáhne 100 000 korun, ještě k tomu jako bonus získáte relaxační pobyt pro dvě osoby v hodnotě 3500 korun. V případě, že si nebudete vědět rady, neváhejte a poraďte se s odborníky na telefonu nebo navštivte jakoukoli pobočku GE Money.

Kreditka na míru

Co říkáte na kreditní kartu s revolvingovým úvěrem? O čem to je? Tato kreditní karta vám umožní opakovaně čerpat finance až do výše vašeho úvěrového rámce a splácet je podle vašich potřeb a možností. S kreditními kartami bankovkyPlus, Gold i Gratis můžete uplatňovat bezkontaktní platby. Co se týče kreditních karet MoenyCard Plus a Gold, vrátí vám 1 % z každého nákupu zpět a to včetně nákupů uskutečněných mimo síť partnerů. U partnerů bene+ získáte až 20 % zpět!

Ušetřete na poplatcích

V případě, že si zřídíte u GE Money osobní běžné účty, ušetříte na bankovních poplatcích a navíc můžete využívat přímé bankovnictví. S přímým bankovnictvím budete moci svůj účet spravovat kdykoli a kdekoli. Stejně jako u kreditních karet si můžete vybrat běžný osobní účet přímo na míru.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Strážci Galaxie aneb Marvelovská sci-fi komedie
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies