Péče o vousy není snadná. V čem se můžete zdokonalit?

Neexistuje muž, který by minimálně jednou za život, nepřemýšlel nad tím, že by si přestal holit obličej a nezatoužil po sexy knírku či plnovousu. Když už se k tomu rozhodnete, dejte tomu čas. Jen časem a správnou péčí docílíte požadovaného tvaru. Je mnoho tvarů a asi hned napoprvé nepoznáte, jestli vám zrovna takový typ sedí.

Fotografie muže v modré košili

Pokud jste se tedy rozhodli oživit svou image plnovousem, doporučujeme nechat vousy svobodně růst minimálně 5 týdnů, aby se s nimi lépe pracovalo. Mezitím si zvolte styl, ale zůstaňte mu po určitou dobu věrní. Pečujte o své vousy tak, aby byly vždy upravené, ale působit by měli přirozeně.

 

Jestli jste se ještě definitivně nerozhodli obstarat si plnovous, tak zkuste zlatou střední cestu mezi dokonale hladkou pletí a plnovousem - strniště. Pokud vás již nebaví holit si obličej každý den, ale nechcete věnovat svůj čas péči o vousy, strniště je skvělým řešením. Jednoduše si necháte po dobu několika dní růst vousy a až budou mít délku, která se vám již nebude líbit, prostě to shodíte. Ženám se líbí drsný a nezkrotný vzhled.

 

Žiletka, holící strojek nebo břitva?

 

Pro krásný vzhled vašich vousů je třeba důkladně zastřihovat a holit místa, kde vousy podle vámi zvoleného stylu mít nechcete. U holících strojků je to složité. Pokouší vás nejmodernější modely, co slibují pohodlné a snadné holení, ušetření času a nepotřebují k tomu ani holící pěnu. Ale lidský přístup bez moderní techniky je prostě klasika, které můžete bez obav důvěřovat.

 

Ať už zvolíte žiletku nebo břitvu, dodáte vašim vousům ostrý a bezchybný vzhled. Pokud se vám dokonalého vzhledu nedaří dosáhnout, svěřte se do rukou specialistů. Zkuste navštívit pánské holičství, kde vám vousy umravní a doporučí i kosmetiku, díky které bude péče o vaše vousy efektivnější.

 

Někdy vám vousy mohou odstávat do stran, stačí je buď zastřihnout či uhladit pomocí speciálních vosků. Není na škodu pořídit si na vousy i kartáček, hřebínek, různé olejíčky a šampóny, které vaše vousy zbaví všech nečistot. Vousy budou jemné, lesklé, hebké a budou mít zdravý vzhled. Pokud máte vousy prošedivělé, pomohou vám gely, které sjednotí tón barvy vašich vousů.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s filmem Mechanik zabiják
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies