Pavlína Němcová - nová tvář Stock 2011

Novou tváří pro 'český Pirelli' kalendář Stock 2011 se stane topmodelka Pavlína Němcová, šlape tak ve stopách řady českých krásek, které měly tu čest stát se hlavní hvězdou prestižního kalendáře Stock Plzeň. Předčí Pavlína loňskou Alenu Šeredovou?

Modelka Alena Šeredová a její kampaň na kalendář Stock 2010

'Český Pirelli', jak média přezdívají kalendáři Stock, je tradiční sexy kalendář, který spolupracuje s nejlepšími českými stylisty, vizážisty, salóny a hlavně se jeho tváří stanou opravdu jen ty nejkrásnější Češky. Pro příští rok tato čest padla na krásnou Pavlínu Němcovou. Můžeme jen hádat, jestli se jim podaří ještě úžasnější fotky než naposledy Aleně Šeredové!

Od roku 2003 pro Stock pózovala Simona Krainová, Andrea Vránová, Markéta Hrubešová, Jitka Kocurová, Iva Kubelková, Helena Zeťová, Jitka Čvančarová a Alena Šeredová.

Kdo je Pavlína Němcová

Narodila se v Děčíně a v 16 letech se přestěhovala za modelingem do Paříže. Už v 18 se jí narodil syn Alain, se kterým v současné době žije ve Versailles. Vystudovala právnickou fakultu a kromě modelingu ji živí i herectví.

Kde jste ji mohli zahlédnout

Fotila například pro Cartier, Christian Dior, Palmers, L´Oréal, Salvador Dalí, Eric Bompard, Wella, nebo Philips.

Největší filmová role byla role novinářky ve filmu Edith Piaf, za kterou získala sošku Českého lva. Dále si zahrála v Případu nevěrné Kláry (hraje manželku detektiva, natočeno podle Michala Viewegha), Modern Love, Identite, Zyphrexia, Princ a já 2, The Writer, Colditz, Salome´s kiss a spoustě dalších filmů.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Ty nejlepší gadgety pro správné chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies