Patricie Solaříková – kráska z Ulice

V dnešním článku Vám představíme sympatickou představitelku Terezy Jordánové ze seriálu Ulice, který můžeme pravidelně vídat na televizních obrazovkách. Přečtěte si více o Patricii Solaříkové.

Česká herečka Patricie Solaříková na své propagační fotografii

Ze života Patricie Solaříkové

Patricie Solaříková se narodila 19. prosince 1988 v Praze. V roce 2008 úspěšně vystudovala Střední technickou školu, obor management obchodu a služeb. Doposud bydlí s rodiči, kteří pracují jako produkční. Má o několik let starší sestru, která studuje medicínu. Krom herectví Patricii baví jezdit na kole, na bruslích, procházet se se psem, řídit automobil, hrát tenis nebo plavat.

Od točení zahraničních reklam až po seriál Ulice

Před kamerou se Patricie objevuje od 9-ti let. V té době vyhrála konkurz v ČT na moderování pořadu pro děti - Návštěvy paní Hudby. Oba rodiče byli tehdy televizními produkčními, takže jí start před kamerou díky svým zkušenostem částečně usnadnili. Jako malá hrála spíše v zahraničních reklamách.

Svou první velkou roli získala v seriálu Ranč U Zelené sedmy. Zahrála si také ve filmu Zakletá třináctka nebo v komedii Smetanový svět. Již 4 roky můžeme Patricii na obrazovce vídat každý večer jako Terezu Jordánovou (hraje zakřiknutou, stydlivou, pesimistickou a introvertní teenagerku) v nekonečném seriálu Ulice.

Ze soukromí Patricie Solaříkové

O tom, že je Patricie krásná žena, není vůbec žádných pochyb. Soukromí si velmi dobře hlídá, proto se toho příliš neví. Můžeme se tedy pouze domnívat, zda-li v jejím životě je a nebo není nějaký muž. Co ovšem ale víme určitě, tak to, že tato sexy kráska o muže mít nouzi rozhodně nebude…

Jak se líbí Patricie Solaříková právě Vám? Diskutujte pod článkem!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Rock, punk a metal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies