Paradise masáž - jedinečný výlet do samotného Ráje

V Praze je blaze, říká se. A něco na tom bude. Když vás omrzí chození po památkách, můžete se kochat výhledem z Petřínské rozhledny nebo ochutnat skvělé jídlo v jedné z vyhlášených restaurací. Anebo vyzkoušet rajskou masáž v salonu Paradise Massage.

Sexy žena v šatech sedící na židli s roztaženýma nohama

Diskrétnost nade vše

Salon Paradise Massage najdete na ulici Seifertova v Praze na Žižkově - prakticky v samotném srdci města. Jakmile ale vezmete za kliku, ruch velkoměsta necháte daleko za sebou. Vstoupíte do příjemného a diskrétního prostředí, ve kterém intuitivně zamíříte k intimně osvětlenému baru, dáte si skleničku dobrého pití a začnete přemýšlet, kterou ze skvělých masáží podstoupíte. My rozhodně doporučujeme masáž Paradise. Ptáte se proč?

Ruce masírující chodidlo

Dvě Bohyně vás vezmou do Ráje

Odpověď je prostá - během Paradise masáže se vám nebude věnovat jen jedna masérka, jak bývá zvykem. Ujmou se na vás rovnou dvě. Dvě překrásné dívky s tělem Bohyně, které roztancují vaši fantazii a rozproudí krev ve vašich žilách. V intimní atmosféře tiché hudby a kokosové vůně vám předvedou rituál, na který budete vzpomínat až do konce svého života. Po několika dotecích vaším tělem doslova prolétne gejzír příjemně hřejivých pocitů, po pár minutách začnete oddychovat vzrušením a v závěru masáže už si budete připadat, že létáte v úplně jiném světě.

Až na samý vrchol

Paradise masáž je výjimečný rituál, který v sobě mísí prvky tradiční relaxační i erotické masáže. Pokud tedy nebudete vyloženě proti, masérky se budou věnovat také vašim erotogenním zónám. Stačí si jen lehnout, nechat se unášet na vlně příjemných hřejivých pocitů a… pomalu vystoupat až na samotný erotický Olymp. Po celém těle se vám rozlijí nevšedně slastné pocity a vy si budete přát, aby tato chvíle nikdy neskončila. To se sice nesplní, ale jedno řešení přece jenom existuje - zajít si na masáž znovu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 5 Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies