Pannou až do svatební noci

Narazili jste někdy na holku nebo ženu, která trvala na tom, že až do svatby nebude mít žádný sex? Jestli ano, asi vás to moc nepotěšilo. Položme si otázku - má to dneska ještě vůbec nějakej smysl?

Fotografie ženského klínu v kovových kalhotkách s visacím zámkem

Nedočkavé nevěsty

Zdroj: blogcatalog.comVěřte tomu nebo ne, ale ve světě se najde celá řada slavných koček ze všech různých odvětví showbizu nebo i odjinud, které opravdu čekaly s prvním sexem až do svatby, a to v některých případech třeba až do více jak třiceti let. Většina z vás pravděpodobně bude znát hlavně Phoebe, tu praštěnou (no, nejvíc praštěnou) herečku z Přátel. Ve skutečnosti se jmenuje Lisa Kudrow a vdala se v 32 letech za postaršího francouzského obchodníka. V interview uvedla, i když takhle je to samozřejmě trochu vytržené z kontextu, mimo jiné i to, že jako panna chtěla mít pro muže svého srdce "vyšší cenu". Hm, zřejmě to na obchodníka opravdu zabralo. To mi připomíná nedávné skandály s prodáváním vlastního panenství na internetu, tak nějak to hned vysaje veškerou romantiku z tohohle nápadu. A opravdu, historicky vzato je panenství opravdu nejčastěji cennou komoditou, protože to pragmaticky vzato znamená jistotu, že případný potomek opravdu bude váš. Jak říkám, romantika až na půdu. Dalším takovým příkladem čekání na toho pravého je například krásná americká atletka Lolo Jonesová. Té už je taky kolem třcítky a zatím se nedočkala. To je další riziko téhle životní filzofie. S krásné panny se nakonec může snadno stát taky stará panna, jako například Susan Boyleová, úžasná zpěvačka, která v britské talentové show nedávno uchvátila celý národ. Té už je přes čtyřicet a má celkem jistotu, že všichni její nápadníci teď půjdou hlavně po penězích nebo slávě. No a konečně třeba americká zpěvačka a herečka Jessica Simpson se stihla vdát brzo, ve 22 letech, ale následné manželství pro změnu vydrželo jen 3 roky. K čemu se pak mělo smysl šetřit pro toho jediného pravého, když hned zjistila, že to byl omyl

 

Poprvé a naprd

Zdroj: pinkyhealth.comJak vidíte, je to docela přehlídka selhání, omylů a pragmatismu. Co je ale úplně nejhorší, je to, že tahleta všechna úskalí nejsou tím hlavním potenciálním problémem. Pes je tentokrát zakopaný v tom, o co tu jde především - v sexu. Schválně si zkuste vzpomenout, jaký byl váš první sex. A teď tu vzpomínku porovnejte s tím, jaký byl váš další sex. A další. A další. První sex jen vzácně bývá lepší, než sex pozdější, protože člověk má jednou mozek, a ten mu umožňuje se učit a zdokonalovat. Představte si, že byste se šetřili celý život až do svatby někdy v 32 letech, aby potom ten první sex o svatební noci nestál za nic. A to teď opomíjím jednoduchý matematický fakt, že i kdyby váš sex byl super už hned od toho prvního, od 32 let už ženské nezbývá tolik let velkého zájmu ze strany mužů, jako by třeba měla od 18. Každý z těch chybějících roků by mohl být plný skvělého sexu. Nemluvě o tom, že sex je zdravý, takže když nesexujete, vlastně je to jako kdybyste si odepírali pravidelné cvičení. A i kdyby vám šlo víc o děti než sex, čím mladší žena je, tím menší jsou rizika spojená s porodem nebo šancí na genetické poruchy u dítěte. Po třicátém pátém roku už to začíná být po téhle stránce tak trochu hazard. Ale né, vykašleme se na fakta a radši dbejme toho, co nám říká...počkat, jakou to má vlastně logiku

 

Manželství + Náboženství = Frustrace

Zdroj: tellmewhyimwrong.wordpress.comCo ty ženský vlastně vede k tomu, že se nechtějí nechat tak říkajíc připravit o věneček před svatbou Obvykle to bude nejspíš z nějakého druhu náboženských důvodů. Ve svatých knihách se totiž často píše či přikazuje něco ve smyslu "sex mimo svatý svazek manželský je zlo". Pokud vám stačí jako důvod jenom tohle - přikázání - potom jste nejspíš ztracený případ, ale předpokládejme teď na chvíli, že přemýšlet umíte, a řekněme si narovinu, proč je to v těchhle knížkách napsané. Pamatujete si ještě jak jsem říkal, že panenství bylo vždy považované za cenné zboží No tak když si vemete, že ty svaté knihy nejčastěji pocházejí z doby bronzové (nebo jsou insipirované podobně starými tradicemi), pak je celkem jasné, že o nějakou romantiku tu nejde. Ženy v té době byly v podstatě jenom zboží, no a manželství bylo způsobem, jak je držet na uzdě. Potom je celkem vtipné, že právě ženy dnes tolik chtějí manželství a muži před ním utíkají. Ale zpátky k věci, svět nemá povinnost dávat smysl. Manželství bylo v podstatě něco jako smlouva, která dává muži vlastnické právo nad ženou. Protože když se mají svobodní lidi rádi, žádné manželství k ničemu nepotřebují. Druhá a ještě zákeřnější věc je pak to, že kněží si vymysleli, že právě oni mají od boha právo rozhodovat, kdo se smí nebo nesmí vdát či oženit a tedy mít kontrolu nad tím, kdo může nebo nemůže mít sex. Protože ten kdo má takovou kontrolu, má zajištěné, že on bude mít sexu kolik chce s kým chce (i proti jejich vůli) a že nebude mít žádnou konkurenci. Jak říkám, romantiku v tom nehledejte. Doufám že teď už si nemyslíte, že nemít sex půl života je hrozně výbornej nápad.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.0 Počet: 4 Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

S Teslou je sranda
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies