Samuraj.cz

Panasonic DMP-BD10 – první blu-ray přehrávač

Lukáš Kamp

Panasonic DMP-BD10 patří mezi první model blu-ray přehrávačů na evropském trhu. Díky svým ohromným funkcím vám poskytne opravdu skvělou obrazovou i zvukovou kvalitu. Mimo to umožňuje komunikaci s dalším kompatibilním zařízením.

Ohromující možnosti přehrávače Panasonic DMP-BD10

Aby bylo možné přehrát blu-ray video, je zapotřebí přehrávač, který zpracuje 62,2 mil. pixelů obrazové informace za minutu a jehož rychlost zpracování zvuku je 1000x větší, než u běžného CD přehrávače. A Panasonic DMP-BD10 tyto požadavky dokonce překračuje.

 

S počtem neuvěřitelných 15 mil. pixelových operací za vteřinu a 192 kHz/24-bit zpracováním každého audio kanálu, poskytuje tento přehrávač opravdu ohromující obrazovou i zvukovou kvalitu. A co víc… Panasonic DMP-BD10 je vybaven obvodem řízení prostřednictvím HDAVI, který umožňuje komunikaci s dalším kompatibilním zařízením.

 

HDMI rozhraní

Samozřejmostí přehrávače DMP-BD10 je poskytnutí komponentního a HDMI rozhraní. U HDMI se můžete těšit na 1080p a přepočítávání s vyšším rozlišením. Navíc lze přes něj ovládat televizor nebo receiver a využít tak jednoho ovládání na více zařízení.

Skvělé ovládání blu-ray přehrávače

Další skvělou věcí u přehrávače Panasonic DMP-BD10 je dálkové ovládání. To můžete využít i pro řízení dalších komponent, jako je televize a receiver – stačí jen nastavit kódy pro konkrétní značky. Aby se taková spousta tlačítek na ovládání vůbec vešla, najdete pod výklopnou horní částí ovladače ukrytou další vrstvu.

Technické parametry Hmotnost a rozměry přehrávače Šířka: 430 mm Výška: 85 mm Hloubka: 332 mm Hmotnost: 4,7 kg Barva: stříbrná Přehrávání formátů BD - Video CD, CD-R/RW DVD JPEG – CD/DVD MP3 – CD/DVD SVCD Video CD Video část Video D/A převodník: 297 MHz/14bit NTSC/PAL progres. skenování: ano 3DNR Gama korekce Audio část Audio D/A převodník: 192 kHz/24 bit DTS dekodér: 5.1 Dolby Digital Dekodér: 5.1 Audio re-master Užitečné funkce blu-ray přehrávače Panasonic Rychlé a pomalé přehrávání Direkt navigátor Přehrávání Playlistů Grafické uživatelské menu (GUI) Vstupy a výstupy SCART: RGB HDMI výstup Kompresní video výstup: YUV Digitální audio výstup: 1x optický, 1x koaxiální Video výstup

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.