Orální sex - pozor na tyto nejčastější chyby

Pokud chcete dámu svého srdce dovést k vrcholu svými ústy a šikovným, hbitým jazykem, měli byste si dát pozor na některé chybné manévry, které ji od slastného orgasmu budou jen více oddalovat.

Fotografie ženy ležící v modrém krajkovém spodním prádle

 

Narozdíl od mužů, totiž ženy oddalováním nedosáhnou většího vyvrcholení. V mnoha případech je to spíše odradí od dalšího milostného pokračování nebo se vás budou snažit potěšit tím, že vám zahrají divadýlko. A to byste přece nechtěli. Čemu se tedy vyhnout, aby její vzdychání bylo opravdové?

 

  • Chyba č. 1 - Čím větší tlak na klitoris, tím víc bude křičet blahem.

 

Stimulace klitorisu je citlivá záležitost, kterou by pánové neměli jen tak odbývat. Není to knoflík, u kterého jde jen o silný přítlak. A pokud se věnujete dlouhou dobu jen tomuto bodu, pak to může mít spíše opačný efekt.

 

Zapojte do hry i ruce a věnujte se celému ženskému pohlaví. Klidně si o tom popovídejte s partnerkou, každá žena má ráda něco jiného, takže obecný návod neexistuje. Komunikace tvoří ve vztahu pevný základ. A také můžete pozorovat její reakce, které vám napoví, jak dále postupovat - jestli zvolnit či naopak přitvrdit.

 

  • Chyba č. 2 - Nemusím se holit. Ženy občasné škrábnutí ani neucítí, protože budou mít myšlenky jinde.

 

Ať už se budete snažit ústy a jazykem sebevíc, neznamená to, že si žena nevšimne, jak vousy bolestivě dráždí její citlivou pokožku. Pozor, to neplatí pro muže s knírkem či plnovousem. Máme na mysli muže s pichlavým strništěm na tváři. Jestli už na holení tváře nezbyl čas, pokuste se alespoň neprovádět žádné prudké pohyby.

 

  • Chyba č. 3 - Příliš rychle odvedená práce.

 

V případě orálního sexu byste nikdy neměli nikam spěchat. Ženy potřebují mnohem více času, aby se uvolnily a začaly si to pořádně užívat. Jestli patříte do skupiny mužů, kteří se s vyplazeným jazykem a studenýma rukama vrhají ženám mezi nohy bez rozmyslu a pouze s jedním cílem - udělat ji co nejrychleji, pak vězte, že s tímhle ženy nepotěšíte.

 

Berte to jako dobrodružnou jízdu, kdy si oba užíváte každou vteřinu. Hlavně se netrapte tím, že jste ji nedokázali přivést k orgasmu. Některé ženy se díky orálnímu sexu udělají a jiné k tomu potřebují místo jazyka jinou část vašeho těla. Jistě víte, kterou máme na mysli.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nejbizarnější náboženství světa
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies