Orální sex - manuál pro její maximální potěšení!

Muži milují, když je partnerka uspokojuje ústy. Tak proč někteří z vás nejsou ochotní uspokojit partnerku zrovna tak? Jak toto spojení neuspěchat a dopřát své partnerce bouřlivý orgasmus?

Fotografie zobrazující ženské nohy na posteli

 

Někteří muži se do ženského klína nevrhají tak často, jak by ženy chtěly. Když neumíte partnerku orálně uspokojit, nemusíte být skvělým milencem, jak jste se domníval. Ženy ale také chybují. Některé se o to stydí říct, jiné se neumí uvolnit, ale největší chybou je, že raději předstírají orgasmus. Přitom si stačí jednoduše mezi sebou promluvit a na rovinu říct, co se nám líbí.

 

Každé ženě se přitom může zamlouvat něco jiného. Pokud se bude stydět a neřekne vám co se jí líbí, tak jí poraďte ať vás tedy navede rukou. Hlavně na ni nijak nespěchejte. Tak jako vy milujete, když vám ženy skládají komplimenty, pochvalte ji. Vysekněte ji poklonu, jak moc jí to sluší. Pošeptejte jí, jak moc vás vzrušuje. Ženy mají bohužel mnohem větší komplexy ze svého těla. Proto byste neměl rozsvítit všechna světla, aby si nepřipadala jako v záři reflektorů. Všem ženám to sice nevadí, ale ty ostatní akorát příliš vystresujete.

 

Začněte jemně a postupně zvyšujte tempo. Nejdřív se jí můžete hladit prsty i celou dlaní. Nechte vaše rty a jazyk jemně klouzat po její hebké kůži. Nevěnujte se jen klitorisu. Líbejte, lízejte, hlaďte celou plochu. Lízejte ji celým jazykem nebo jen kmitejte špičkou jazyka. Můžete ji líbat a jemně okusovat vnitřní stranu stehen. Pak se zase vraťte ke hře s klitorisem. Můžete ho jemně rytmicky sát, cucat, ale vždy věnujte pozornost ženě. Přímé dráždění klitorisu je některým ženám nepříjemné. Věnujte se i stydkým pyskům a nezapomeňte zapojit i ruce. Hlaďte ji prsa, bříško, boky nebo ji chytněte za zadek a přitáhněte si ji blíž. Tlak a tempo byste měl střídat podle toho, jak partnerka reaguje.

 

Některým ženám se líbí, když jim budete lízat vstup do vagíny. Můžete jí tam jazyk vložit a pohybovat jím dovnitř a ven. Počkejte si až bude partnerka dostatečně uvolněná. Poté můžete do hry zapojit i své prsty nebo vibrátor. Pokud už budete mít zdřevěnělý jazyk, tak ji jen líbejte a hlaďte. Ženy nemají rády, když to budete s lízáním přehánět. Nechtějí dole přehnanou vlhkost. Jakmile se začne nekontrolovatelně svíjet nebo dokonce křičet, tak za žádnou cenu nepřestávejte s tím, co děláte. Po orgasmu ji ještě chvíli líbejte a hlaďte. Pokud budete oba chtít, berte to jako předehru a můžete pokračovat v jízdě.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.7 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nejbizarnější náboženství světa
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies