Ona není ona?

O kom to bude vlastně řeč? Andrej Pejic, týpek, který se prohání po přehlídkových molech a ne jen v chlapském ohozu. Právě proto se dlouho diskutovalo, zda je to fakt chlap nebo pěkná ženská bez poprsí. Kašle na konvence a proto mu módní svět leží u nohou. Smekáme Andreji!!

Fotografie ženy v růžovém oblečení

Andrej s Karolinou Kurkovou (heraldsun.com.au)Kate Moss se pyšní chlapeckou postavou a má obrovský úspěch, Andrej má také chlapeckou postavu, ale jeho tvářička je ryze holčičí. Právě andělská tvář, dostala devatenáctiletého modela ze Srbska raketovou rychlostí na výsluní. Co vy pánové, když se podíváte na jeho fotku Vidíte pěknou holku nebo chlapečka, který to asi nemá v hlavě úplně v pořádku

Záviděníhodné rysy

Úžasné platinové vlasy a to bez barvení! Jemné rysy, výrazné obočí, plné rty, extra dlouhé, štíhlé nohy a pěkná ramena. Fantazie každého z nás pracuje asi tak, že si představujeme nádhernou blonďatou krásku. A zatím je to Andrej. Překvapuje, šokuje, ale přesto všechno se stal velkou hvězdou a vrcholem módních přehlídek. Válcuje kolegy i kolegyně z branže, vypadá totiž dobře v obleku i sexy minišatech. Na přehlídky si ho zvou takoví návrháři jako je Marco Jacobs či Jean Paul Gaultier. Jean Paul Gaultier Adnreje na své pařížské přehlídce oblékl do bílých svatebních šatů. Adrej prý vypadal naprosto dokonale.

Je tak pěknou ženskou, že si vysloužil 98. místo v žebříčku nejkrásnějších žen světa, kterou vyhlašuje časopis FHM. No vidíte, jak ho jiní chlapi dostali daleko, ale pak ho chudáka vyškrtli, asi zjistili, jak to s ním doopravdy je.

rojakgal.blogspot.com

Jak to vlastně má

Líčení, tvorbu extravagantních účesů, podpatky a dámské hadříky doslova miluje. Balancování na hranici obou pohlaví ho očividně baví, jenže podle jeho slov nejde o to, že by byl transsexuál, ale vzdává tak hold umění a eleganci. A jak je to s jeho sexuální orientací Tak to je pro svět zatím tabu. Asi si užívá oboje, protože nějaké dělení podle pohlaví se ho zřejmě vůbec nedotklo.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Adele – královna hitparád i prodeje
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies