Okouzlující Beyoncé

Celým jménem Beyoncé Giselle Knowles-Carter je známou a úspěšnou zpěvačkou. Kromě toho je také skvělá herečka, textařka, producentka, módní návrhářka a tanečnice. Narodila se 4. září roku 1981 v Houstonu (Texas, USA). Ve své sbírce má již 17 cen Grammy a prodala více než 75 milionů hudebních nosičů. Díky tomu se zařadila mezi nejprodávanější umělce všech dob.

Sexy Beyonce s rozevlatými vlasy v černém outfitu

 

Beyoncé chodila na taneční školu již od svých 7 let a také zpívala v kostelním sboru. Díky jejímu instruktorovi, který ji posílal do různých soutěží, ať už tanečních či pěveckých, si i další lidé mohli všimnout jejího talentu. Stala se vítězkou více jak 30 regionálních soutěží. A to byl teprve začátek.

 

Společně s kamarádkami Kelly Rowland, LaTavia Roberson a LeToya Luckett založily skupinu, se kterou vystupovaly na menších místních zábavách. Později se rozhodly zúčastnit soutěže - Hledá se talent pod názvem Girls Tyme, ale bohužel se jim nepodařilo prorazit tímto způsobem. Otcům Beyoncé a Kelly to bylo tak líto. Hrozně je zklamalo, že si jejich talentu nikdo nevšiml, proto se rozhodli, že jim sami pomohou zdolat tu těžkou cestu na pěvecký vrchol.

 

Skupinu pojmenovali Destiny's Child a ta se později v roce 1998 proslavila díky písni s názvem “No, No, No Part 2”. Vydaly album, jenž mělo stejný název jako jméno jejich skupiny. O rok později vydaly již druhé album s názvem “The Writing's on the Wall. Hned se umístilo na 5. místě amerického žebříčku. Prodalo se více než 13 milionů kopií. Album bylo tak úspěšné, že za něj dostaly 6 nominací, z toho 2 se proměnily ve skutečnou cenu.

 

V roce 2001 se Beyoncé stala skladatelkou roku a tudíž i první afro-američankou, která takové ocenění získala. Aby toho nebylo málo, tuhle cenu získaly jen 2 ženy a tou druhou se stala právě Beyoncé. Od roku 2002 byla častokrát viděna s raperem Jay-Z, kterého si 4. dubna roku 2008 vzala za muže.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Recenze filmu Největší z Čechů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies