Odstřelovač - elitní snajper je v nebezpečí

Do našich kin přichází americký akční film Odstřelovač o elitním snajperovi, který se ocitne v nebezpečné a komplikované situaci, protože je obviněn z pokusu o atentát na amerického prezidenta.
Americký herec Mark Wahlberg ve filmu Odstřelovač

Popis filmu Odstřelovač

Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) je bývalý špičkový armádní průzkumník a odstřelovač. Svou kariéru pověsil na hřebík, když se stal obětí jednoho velmi nehezkého podrazu organizovaného vyššími místy.


Jednoho dne Boba překvapí, na jeho samotě vysoko v horách, plukovník Johnson, který ho požádá o pomoc. Ve hře je život prezidenta Ameriky a údajně jen Bobovy perfektní schopnosti a jeho nejpřesnější muška dokáží tuto hrozbu eliminovat. S nechutí se do akce přece jen zapojí a až příliš pozdě zjistí, že se stal obětí již druhého podrazu.


Z Boba, na kterém závisel osud celého národa, se tak ze dne na den stala postava novinových titulků, na kterých je označován za zabijáka, jenž se pokusil zabít hlavu státu. V komplikovaném a nebezpečném závodu s časem musí Bob zjistit, kdo a proč ho do toho zatáhl – je to jeho jediná naděje.


Moc šancí ovšem nemá, jelikož proti němu stojí celá Amerika a na své straně má pouze nezkušeného agenta FBI a dívku svého zabitého kamaráda a parťáka. I když Bob uniká z perfektně připravené pasti, tak je mu jasné, že v ohrožení není jen jeho život, ale také osud celé země.

Odstřelovač ve zkratce

Délka filmu: 124 min.
Žánr: akční, thriller
Režie: Antoine Fuqua
Hrají: Mark Wahlberg, Kate Mara, Mike Dopud, Danny Glover, Lane Garrison, Michael Pena, Rhona Mitra, Elias Koteas
Přístupno: od 15-ti let
Vyrobeno: USA, Velká Británie, Bulharsko, 2007

Premiéra filmu Odstřelovač

26. dubna 2007

Další z filmových tipů

Spiderman 3 - čeká jej výzva života

Alpha dog - příběh plný hvězd

Norbit - Eddie Murphy v trojroli

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Není fotbal jako fotbal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies