Odhalená prdelka Kate Moss

Je jí 37 let, ale na květnové obálce brazilského časopisu Vogue, by téměř nikdo neřekl, že už jí na čtyřicítku táhne. Marná sláva, Kate je hvězdou mezi modelkami a klidně strčí do kapsy, kde jakou mladou „super modelku“.

Fotografie ženy, která pózuje ve spodním prádle na křesle

Je to doslava úchvatný pohled pánové. Kate je oděná pouze do náramků a náušnic ze zlata. Můžete ji obdivovat v celé kráse, od nádherných medových vlasů a tmavě nalíčených očí, ale největší úspěch asi sklidí její hladká prdelka s něžným tetováním.

Můžeme jen blednout závistí, že na ní věk, večírky plné drog, cigaret a alkoholu, mateřství a dřina nenechali jedinou známku stárnutí. A nebo, že by fotky někdo šikovně upravil? Možná to tak bude, protože na pařížském Fashion Weeku, kde Kate předváděla pro značku Vuitton, se fotografům podařilo ukořistit také Katinu prdelku. Tady vypadá její zadeček sexy kraťáskách úplně jinak. Ve fotogalerii můžete sami posoudit.

Těžko říct, tuto prdelku se nám asi nepoštěstí vidět jen tak naživo.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nové hry útočí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies