Nudíte se v posteli? Zkuste Tantru!

Zpomalte v rytmu tantry a naučte se, jak dohnat partnerku k šílenství a přitom dosáhnout vlastního vyvrcholení bez ejakulace! Nevěříte? Čtěte!

Fotografie zachycující milenecký pár při milování na pohovce

Tantra je starodávné východní učení o tzv. Svaté sexualitě-  sexuální energii, která vzniká vzplanutím milenců. Základem je pohled na erotiku a sex jako cestu k osvícení, otevírá energetické bloky v těle a uvolněná energie nás nakonec zaplaví pocitem extáze. Co to ale znamená pro váš sex?

Bohužel si v tomhle hektickém světě málokdo najde čas na pravidelný několikahodinový sex, to spíše sem tam rychlovku mezi schůzkou a jednáním - to sice může být pro ženskou zábavné, ale otázkou je na jak dlouho! Je všeobecně známo, že ženy potřebují dlouhou zahřívačku, aby si byly schopné užít alespoň to samé co muži.

Tantrický sex může být složitý

Pečlivě prováděný tantrický sex může být dost složitý. Využívá jógické cvičení společně s pomalým střídáním poloh, dýchacích technik a opakováním různých slabik a vět. Můžete ale vyzkoušet tantrickou rychlovku. Provádí se zásadně s otevřenýma očima, partneři se u ní navzájem stiimulují a učí kontrolovat své sexuální reflexy, tím se žena naučí rychleji dosáhnout orgazmu (výhoda pro všechny následující rychlovky) a muž zase dosáhnout vyvrcholení bez ejakulace.

Tahle rychlovka by se měla trénovat nejlépe několikrát denně, alespoň 10 minut, na nejrůznějších místech, ale nejlépe mimo ložnici. Takže ať si vyberete kuchyň, koupelnu, auto nebo kancelář, zvýší to vzrušení vás i partnerky a vycvičí vaši výdrž.

Nevíte čím udělat partnerce radost k Vánocům? Pořiďte si tantrické kurzy! Jogistické cvičení s malým množstvím oblečení a řadou dalších párů vedle vás vám určitě rozproudí krev v žilách!

Jak takovouhle tantru provozovat doma?

Přijatelné jsou všechny polohy, při kterých si vidíte do očí. Všechno co děláte musí probíhat pomalu a soustředěně - hlavním cílem je oddálit Vaše vyvrcholení a přitom dohnat partnerku k šílenství. Posaďte si partnerku na klín tak, že ovine nohy kolem vašich zad a přitom jí masírujte prsa a každé jiné dostupné místo na těle - toto musí oplácet i ona vám. Důležité jsou krouživé dotyky (tantrická masáž) erotogenních zón, jemné dráždění bradavek, hlazení a líbání. Přitom si představujte energii, vznikající pohybem pánví jak prochází přes ústa do partnerčina těla a zase zpátky k vám - měli byste dospět ke stavu ,kdy přestanete rozlišovat mezi svým a partnerčiným tělem.

Máte raději tvrdší techniky?

Zkuste obětovat svou hrdost a vžijte se alespoň na chvíli do těla ženy. Koho by nepotěšil pohled, jak se pod vámi partnerka svíjí v extázi? Perfektní může být i spojení tantry s kamasútrou. Oblíbené polohy (očima k sobě) dostanou grády, když je zpomalíte a znásobíte soustředění na proudící energii mezi vámi. Ideální polohy pro začátečníky jsou například tzv. Prak (žena leží na zádech s roztaženýma nohama a muž klečí) a nebo běžný koníček (žena rajtuje na muži). Při těchto polohách se totiž můžete plně věnovat dráždění celého těla.

Uvažujete nad tím, že byste to opravdu vyzkoušeli? Podívejte se na video upoutávku k jednomu z tantrických kurzů (anglicky).

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.2 Počet: 9 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Vyhoď ten křáp a pořiď si pořádný notebook!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies