Nudí vás sex? Řekněte jí to!

Je krásná a sexy, vy jste z ní úplně poblázněný, ale v posteli jí to moc nejde? Co s tím? Buď to můžete přehlížet a tiše trpět dokud to půjde (moc dlouho to nepůjde) a nebo si zvolíte tu těžší variantu a řeknete jí to do očí. Něco takového chce odvahu, protože tady hrozí i hysterický záchvat vaší zhrzené milenky.

Fotografie páru, který leží v posteli

Co podle chlapa znamená „dobrá milenka“?

Máte rádi, když si sex užívá naplno, hlasitě u toho vzdychá, má ráda erotické experimentování a nic z toho na vás nehraje. Dělá vám dobře, když se můžete chvástat před kamarády s jejím postelovým uměním a společnými erotickými zážitky. Oči vám u toho vyprávění úplně září, když si představujete, jak se nad vámi pohupují její prsa a cítíte na těle její vzrušením se zrychlující dech. Ale co dělat, když má k sexu laxní postoj? Chybí jí nápady a fantazie, nechce to dělat jinde než v posteli, zná jen misionáře, zkrátka si to neumí nebo nechce užít? Když jiný chlap řekne, že je dobrá v posteli, jak si ji představíte? Asi jako ženskou, která ví, co chce, ví co jí dělá dobře, užije si sex plnými doušky a hlavně se o tom s vámi nebojí na rovinu mluvit.

Co vám tedy vadí?

Je přehnaně něžná? Chvíli jste broučkem, pak beruškou, zlatíčkem nebo čumáčkem. Dotýká se vás jen konečky prstů, jakoby se vás štítila? Jste přece pořádný chlap, tak ať vás pořádně chytne, ne?! Možná bere sex jako svou povinnost, vždy poslušně ulehne na záda a čeká, co se bude dít nebo vás za něj pokaždé chytne úplně stejně a snaží se z něj za každou cenu vykroutit co se dá. Když se poštěstí a udělá vás, má splněno a tím to pro ni končí. Není se čemu divit, že tohle vás nudí, možná vás to přivádí i k nepříčetnosti.

Je třeba začít u sebe

Než se rozhodnete ji říct, že její postelové kreace stojí za prd, zamyslete se, zda na tom nemáte svůj podíl. Nejste náhodou taky samá něha, stejná poloha, stejná rychlostní frekvence přirážení? To by taky mohl být důvod proč jí to nebaví. V tom případě je v tom ona úplně nevinně. Ale pokud jste sexuální guru, musíte to s ní vyřešit. Důvodem jejího laxního postoje k sexu mohou být i psychické nebo zdravotní problémy. Ale ani v těchto případech neplatí tvrzení, že sex ve vztahu není zas tak důležitý. To je naprostá blbost. Bez sexuálního souznění vztah dlouhého trvání nemá, jestli si spolu pořádně nezasouložíte, tak si ani pořádně nepovykládáte.

Jak jí to teda říct?

Postup sdělení této kruté pravdy bude asi u každého případu sexuální nudy jiný. Rozhodně záleží na povaze vaší partnerky. Pokud ji dobře znáte, nejspíš víte, za který konec to vzít. Že ji zas tak dobře neznáte? Pak to bude risk, buď to dopadne dobře a žena pochopí nebo to její ego nezvládne a více ji neuvidíte. Od jednoho chlapa vím, že pokud má vaše nudilka všech pět pohromadě, jistě vaše nepříjemné sdělení pochopí a bude se snažit to s vámi normálně vyřešit, bez srdceryvného pláče a urážení.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Umění nebo perverze – kde je hranice?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies