Nový trend – muži rádi rozhalenky

Už vás omrzely klasické košile, které nosí každý? Nechcete už nosit kravaty? Na druhou stranu však nechcete investovat tisíce do oblečení prestižních módních značek? Udělejte kompromis – rozhalenky!
Fotografie pánské džínové košile s bílým tričkem

Zapomeňte na klasické košile

Klasické košile s knoflíčky až ke krku sice vypadají dobře, na druhou je však shodíte, pokud si k nim nevezmete také kravatu jako doplněk. A kdo by se chtěl pořád obtěžovat s kravatou? Dnešní módní trendy naštěstí přinášejí kompromis, kterým jsou rozhalenky. Nejenže vypadají daleko více sexy, ale také už se nemusíte rozčilovat kvůli té „otravné“ kravatě.

Do práce i společnosti

Rozhalenky jsou velice moderní, ale i společenské, můžete si je tedy obléci jak do práce k saku, tak do společnosti, ať už vyrazíte třeba jen do kina nebo na společenský večírek.

Trendy rozhalenky – módní barvy

K nejoblíbenějším barvám tohoto jara a léta patří světlé, veselé barvy, a to samozřejmě neplatí jen pro ženy, ale také pro muže. Nic nezkazíte tím, jestliže rozhalenku použijete jako barevný doplněk vašeho celkového outfitu.

 

Moderní jsou především odstíny zelené a modré barvy, nejvíce však letí tmavší i světlejší červená, která vypadá snad ze všech barev nejlépe. Zvažte také barvu vlasů a očí, podle toho zvolte i barevný odstín rozhalenky.

Rozhalenka – co k ní?

Jak už bylo řečeno, rozhalenku si můžete obléct jak na pracovní poradu, kde je zbytek oblečení jasný. K rozhalence si můžete vzít také džíny, ovšem vyvarujte se přílišných barevných kombinací. Pokud máte rozhalenku například v zelené barvě, ostatní oblečení musíte sladit do jedné barvy, a to nejlépe do černé nebo šedé. Dejte si pozor na to, abyste kvůli barevnosti nevypadal jako módní oběť.

 

Hodinky - jak si má muž vybrat?

Právě letí termokošile s klimatizací!

Snubní prstýnky z titanu

Pánská móda - zákony obleků

Automobil prozradí vaší image

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Porno a média spolu v posteli
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies