Nový Nissan 350Z

A je to tady - nejnovější člen rodiny Nissan je nástupcem legendárního dravce s označením 350Z. Už teď je jasné, že nový model nezůstane svým fandům nic dlužen, můžeme se těšit na spoustu vylepšení.

Nissan a jeho testování v terénu

Auto, které se zapsalo do dějin už nyní - Nissan 350Z

Sportovní automobil Nissan 350Z se poprvé představil v roce 2002, prodávat se začal v roce 2003. Za 6 let své existence je stále vyhledávaným sportovním vozem nejen u nás. Oblíbený je hlavně pro svůj sportovní vzhled, nadprůměrné jízdní vlastnosti  a pohon zadních kol, který ocení hlavně milovníci driftu, ale nejen ti.

Hlavní chloubou tohoto vozu zůstává exkluzivní 3,5 litrový motor, který se v základní verzi může pochlubit 280 koníky. Ty bez větších problému rozpohybovali 350Z na dostačujících 250 km/hod, na této rychlosti vás zastavil elektronický omezovač. Zrychlení z 0 na 100 km/hod pak Nissan zvládá za 5,8 vteřiny.

Novinky vždy překvapí, tady tomu nebude jinak

Pro letošní rok připravuje společnost Nissan novou modelovou řadu tohoto sportovně laděného vozítka, tentokrát označovanou jako Nissan 370Z. Těšit se můžeme na vylepšený vzhled, který bude ještě exkluzivnější, než u předchozích modelových řad.

Automobilka zatím podrobnější technické informace tají, ale už ze samotného názvu automobilu je patrné, že se pod kapotou bude ukrývat 3,7 litrový motor a spekuluje se o pořádné náloži koňských sil, konkrétně by se mělo jednat o 340 koní v základu. Stejně jako u starého zetka, bude i nový model osazen šestistupňovou manuální převodovkou a pohonem zadní nápravy.

Rychlé kola za příznivou cenu

Představeno bylo nové zetko loňský rok na podzimním autosalónu v Americe a ke svým zákazníkům by mělo dorazit letos na jaře. Cena tohoto krasavce se odhaduje o něco málo vyšší než u předchozího modelu, konkrétně by se cena mohla pohybovat na hranici 1,25 miliónu korun.

Rubrika Auto-moto a její lákavá nabídka:

Ferrari F430 Spider BIO Fuel

Mitsubishi Eclipse - sportovní vůz

Maybach Exelero - je libo 700 koní pod kapotou?

Chevrolet Corvette ZR1 - nový, lepší, výkonější

BMW M6 Convertible

Mitshubishi Lancer Evo IX

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Priyanka Chopra – z Bollywoodu do Hollywoodu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies