Nový Citroën C4

Nový Citroën C4 se představí na autosalónu v Paříži. Svým zákazníkům nabídne nejen exkluzivní design a širokou nabídku motorizací, ale také bohatou výbavu za příznivou cenu.

Automobil značky Citroën C4 a jeho boční pohled

Stylový design nového Citroënu C4 se představí v Paříži

Nový Citroën C4 se může pochlubit délkou 4,33 metru, šířkou 1,79  metru, výškou 1,49 metru a zavazadlovým prostorem o objemu 408 litrů. Oproti původní verzi Citroënu C4 se novinka poněkud zvětšila. Citroën C4 se představí pouze s pětidveřovou karoserií, třídveřová verze ponese označení DS4. Novinky se představí na autosalónu v Paříži.

Co ukrývá pod kapotou?

U nového Citroënu C4 si zákazník bude moci vybrat ze 6 základních motorizací - 3 benzínových a 3 dieselových motorů. Nabídka benzínových motorů startuje na 1,4 VTi s výkonem 72 kW (95 koní), následují dva zážehové motory s objemem 1,6 litru. Slabší verze VTi 120 má 88 kW, silnější verze THP 155 má výkon 115 kW.

Z dieselových motorů nabídka startuje na HDi 90, tedy 1,6 s výkonem 68 kW. Poté následuje HDi 110 o výkonu 82 kW a vrcholný 110-ti kilowattový 2,0 HDi 150.

Pro zajímavost:

Dostupné by měly být také verze e-HDi, které budou vybavené systémem Start&Stop a novou robotizovanou šestistupňovou převodovkou.Úroveň emisí by se měla pohybovat okolo 109 g/km. Výrobce navíc plánuje vyrobit ještě ekologičtější verzi C4, u které by se měly emise pohybovat okolo 99g/km.

Bohatá výbava je samozřejmostí

Kromě exkluzivního designu a široké nabídky motorů si zákazník bude moci vybrat nadstandardní výbavu, která obsahuje například sedadla s elektricky nastavitelnou bederní opěrkou a masážní funkcí, barevné podsvícení palubní desky či akustickou signalizaci. Vše samozřejmě za příplatek.

Užitečné funkce umožní dokonalý požitek z jízdy

U nového Citroënu C4 se má objevit funkce eTouch, která v případě nehody sama zavolá o pomoc. Užitečná bude také funkce, která učí řidiče jezdit ekonomicky a nebo funkce, která bude hlídat servisní intervaly. Samozřejmostí bude systém hlídající nechtěné vyjetí z pruhu, hlídač mrtvého úhlu, parkovací asistent či samonatáčecí bixenonové světlomety.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Google +1 aneb jak se vám líbí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies