Nový andílek? Karlie Kloss

Před nedávnem se stala dalším andílkem Victoria´s Secret, takže s potěšením můžeme její dokonalé tělíčko sledovat jen v sexy spodním prádle, když se prohání po přehlídkovém mole. Přidala se tak ke kráskám jako je Adriana Lima, Miranda Kerr nebo Karolina Kurková.

Fotografie rusovlasé ženy

fashionista.comTohle americké neviňátko vypadá jako éterická bytost, ale nestydí se. Pro italský Vouge se svlékla do naha a je teda na co se dívat. Na některých fotkách ukáže Karlie opravdu hodně.

Kromě toho, že se stala novým andílkem, vysloužila si přezdívku, která mluví za vše „New Body“. Její dokonale štíhlé a pevné tělo ji vyneslo do výšin, o kterých sní kdejaká modelka. Titul „Body“ doposud patřil pouze modelce Elle McParson. Zřejmě už bylo třeba najít jiné nové tělíčko. Elle je už přece jen sedmačtyřicet let.

V současnosti je Karlie čtvrtou nejlepší modelkou a zdá se, že jí čeká podobná sláva jako Heidi Klum nebo Gisele Bundchen. Zdá se, že se brzy může těšit na další sexy podívanou.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Machete - nová mexická bomba!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies