Novinky v kinech - Paříž

Další horkou letní novinkou, kterou budeme moci shlédnout v našich kinech je drama Paříž. Mág evropského filmu opět přichází s jedinečným příběhem plným hereckých hvězd.
Paříž

Novinky v kinech - Paříž

Režie:

Cédric Klapisch

Scénář:

Cédric Klapisch

Kamera:

Christophe Beaucarne

Hudba:

Rober Burke, Loïc Dury

Střih:

Francine Sandberg

Producent:

Bruno Levy

Hrají:

Juliette Binoche (Élise), Romain Duris (Pierre), Fabrice Luchini (Roland Verneuil), Albert Dupontel (Jean), François Cluzet (Philippe Verneuil), Karin Viard (pekařka), Mélanie Laurent (Laetitita)

MILOVAT PAŘÍŽ ZNAMENÁ MILOVAT ŽIVOT

Paříž je příběhem jednoho nemocného Pařížana, který se sám sebe ptá, jestli umře. Jeho stav mu dává nový a odlišný pohled na všechny lidi, které dennodenně potkává. Úvahy o smrti se náhle setkávají s hodnotou života, života druhých a života samotného města nad Seinou.

 

Zelináři, pekaři, sociální pracovnice, tanečník, architekt, bezdomovec, vysokoškolský profesor, modelka, ilegální přistěhovalec… Ti všichni jsou spjati s tímto místem. Ty všechny denně potkává.

 

Můžete si myslet, že nejsou nijak výjimeční, ale pro každého z nich je jejich život jedinečný. Můžete si myslet, že jejich problémy jsou bezvýznamné, ale pro ně jsou těmi nejdůležitějšími na světě.

 

Mág evropského filmu opět přichází s jedinečným příběhem plným hereckých hvězd.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Ty nejlepší gadgety pro správné chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies