Novinky v audiotechnice pro rok 2011

Jaké novinky si pro nás výrobci audiotechniky pro letošní rok připravili? Tak třeba 160 GB MP3 přehrávač Cowon X7, stylová bezdrátová sluchátka s dosahem 100 metrů a nebo Monster Cable Beats Solo HD – neboli sluchátka pro opravdu náročné.

Fotografie zachycující tablety značky Cowon X7

MP3 přehrávač pro náročné - Cowon X7

Cowon X7 je nástupcem doposud nepřekonaného MP3 přehrávače Cowon X5, který se světu představil již před pěti lety. Nyní přichází na trh jeho nástupce s označením X7. Čím překvapí Tak třeba 160 GB pevným diskem, extrémní výdrží (až 103 hodin pro audio, 10 hodin pro video), podporou mnoha audio formátů (MP3, WMA, OGG, FLAC, WAV, APE ), podporou videa ve formátech AVI, DIVX 3/4/5, Xvid, WMV, ASF, dotykovou obrazovku či Bluetooth přenosem zvuku. Displej MP3 přehrávače má úhlopříčku 4,3 palců (11 centimetrů) a rozlišení 480 x 272 pixelů.

U X7-ky nechybí ani sada funkcí JetEffect pro dodatečnou úpravu zvuku - BBE 3.0 a MP Enhance (potlačují vliv komprese na kvalitu reprodukce), Mach3Bass (pro zvýraznění nízkých kmitočtů), BBE Headphone (upravující výsledek pro sluchátka) a další. Využít můžete jednu z 32 přednastavených ekvalizačních křivek pětipásmového ekvalizéru nebo si nastavit až čtyři vlastní.

V základní výbavě mimo jiné naleznete FM rádio, diktafon, integrovaný reproduktor, přehrávač flashových animací, stopky, poznámkový blok, kalkulačku či kreslení. Pořizovací cena za tuto „hračičku“ se pohybuje okolo osmi tisíc korun.

Cowon X7

Novinka ve světe bezdrátových sluchátek - SENNHEISER RS 4200

Lehká a bezdrátová sluchátka SENNHEISER RS 4200 Vám díky svému provedení zaručí optimální svobodu pohybu v okruhu 100 metrů. Můžete tak poslouchat své oblíbené pořady a nebo hudbu kdekoli chcete. Sluchátka se zapnou nebo vypnou pomocí automatického systému – stačí když si je nasadíte a nebo sundáte. Tento model je vybaven funkcí vyvážení zvuku a nebo možností osobního nastavení každého náušníku s věrnou reprodukcí hlasu a hudby. Jejich cena se pohybuje okolo čtyř tisíc korun.

SENNHEISER RS 4200

Monster Cable Beats Solo HD

Další novinkou ve světě audiotechniky jsou sluchátka Monster Cable Beats Solo HD, která byla speciálně vyvinuta ve spolupráci se známým umělcem a produktorem Dr Dre. Tyto sluchátka využívají kvality audio HD podobné studiu, mají zesilovač a magnetickou technologii FluxTube, vodiče MicroStrand a také 24 karátové kontakty. Nechybí u nich ani dálkové ovládání… Jsou kompatibilní s iPodem, iPhonem a také iPadem. Co k nim ještě víc dodat Snad jen to, že jsou stylová, odolná (i proti korozi) a také skladná (dají se rozložit na 3 části). O tom, že jsou určena pro opravdu náročné uživatele, svědčí i jejich cena, která se pohybuje okolo pěti tisíc korun…

Monster Cable Beats Solo HD

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Christina Aguilera ft. Cher aneb Hříšný tanec 3
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies