Nové sexy vůně

Opravdový chlapský parfém se dostává do pozadí, není to škoda? Pánské vůně se opravdu začínají blížit těm ženským. Kdyby si ji na sebe nastříkala žena, taky to chlapovi pěkně nosem zatočí. Marná sláva, i vůně se začínají podřizovat trendu módy. Móda říká, ať chlapi nosí legíny. V tom případě jsou ty sladké voňavé tóny v pořádku. Opravdovou chlapskou vůni jako je Jaguar nebo Azzaro pour Homme, budete hledat obtížně.

Tohle Gucci dokáže??? (thechrisevansblog.blogspot.com)

Midnight in Paris (1000fragrances.blogspot.com)Midnight in Paris

Sladká vůně od Van Cleef & Arpels. Zrovna toto je vůně, kterou horko těžko rozeznáte od dámských parfémů, akorát tady nenačucháte svěží tóny. Celkový dojem půlnoční Paříže je jemný, sametový a pudrový. A co ucítíte Vanilku, mléčný benzoin, směs květin, semiš a sladké pražené madle. Konec vůně je dřevitý a kouřový. Vůně velice dlouho vydrží, takže můžeme jen doporučit.

Guilty pour Homme

Na rovinu vám můžeme řici, že se Gucci tentokrát moc nevyznamenal. Za tuto vůni vytasíte papírů celkem dost, člověk pak čeká, že aspoň vydrží. Tady to neplatí. Vůně vydrží tak hodinu. Pokud vám dělá dobře vodní svěžest, trocha levandule, později pačula a neurčitá syntetická svěžest, klidně sáhněte po nějaké levnější, podobné variantě.

Příjemný Hugo BossBoss Orange (apetogentleman.com)

Hugo Boss přišel s novou vůní Boss Orange. Parfém voní příjemně a roztomile, ale až se vůně rozvoní, působí spíše žensky. Pokud vám nevadí vůně pomeranče, nejpíš budete spokojení. Vůně i celkem dlouho vydrží. Budete jako obaleni v pomerančovém bonbónu s vanilkou. Na závěr vystoupí dřevité tóny. Boss Orange se skvěle hodí na léto.

Bvlgari Man (perfumesyreglos.com)Bvlgari Man

Tato vůně vás jistě dokáže oslovit nejen vůní, ale i svým vzhledem. Vůně je dokonale propracovaná. Co tvoří hlavu Prvně ucítítě lístky fialky, lotosový květ, hrušku a bergamot. V srdci parfému je ukrytý vetiver, cypriol, bélé dřeviny, santalové, kašmírové dřevo a nesmí chybět ambra. Ale ten opravdový voňavý základ parfému ovládá benzoin, fazole Tonka, pižmo a med. Je tam toho dost, co říkáte Ingredience také odpovídají ceně, kterou zaplatíte. Ale na cenu zapomenete, až přivoníte.

Na co čekáte Vemte parfumerie útokem, ať po vás ženské šílí. Možná i nějaký ten anděl spadne z nebe jako v reklamě na novou vůni Axe.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Adele – královna hitparád i prodeje
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies