Nové kočky z filmu Sex ve městě - I.

Možná už jste o novém celovečerním filmu Sex ve městě slyšeli. V čem bude jiný? Půjde hlavně o hlavní představitelky. Film dostane šťávu díky mladým sexy holkám. Na Sarah a její partičku už asi nikdo nezabírá.

Fotografie čtyř žen pózující na fotografii

Elisabeth Olsen jako Carrie Bradshaw

Tahle pěkná blondýnka je mladší sestrou dvojčat Olsenových. Její milou tvářičku jste mohli vidět ve filmech Silent House a Peace či Love & Misunderstanding. Zatím kromě své tvářičky neukázala nic, tak snad bude něco k zahlédnutí ve zmiňovaném filmu.
Krom toho, že si Elisabeth zahraje ve filmu, myslí i na zadní vrátka. Svět ji zná také díky módní značce Elizabeth&James. Ale po natočení filmu, možná už Elisabeth nebude muset svou hlavičku namáhat vymýšlením návrhů.

Půjde jí to stejně jakoSarah (ibtimes.com)

Půvabná Selena Gomez jako Charlotte York

Tak tuhle devatenáctiletou kočku snad nejvíce proslavil vztah s bažantem ve světě zpěváků Justinem Bieberem. Jistě jeho hitovky znáte, viďte pánové. Vypadá to, že smyslná Selena je dobrým tahem producentů filmu.

Která bude lepší (style.mtv.com)

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Záhadná úmrtí celebrit – 1. díl
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies