Nová Toyota Yaris

Nový vůz Toyota Yaris se pyšní stylovým designem a pohodlným interiérem. Výhodou je příznivá spotřeba, výběr motoru podle vlastních potřeb a jistota v podobě výsledků testu EURO NCAP.
Toyota Yarisa a jeho boční pohled

Malá, bezpečná, stylová – taková je Toyota Yaris

Malá, stylová a zároveň bezpečná Toyota Yaris patří mezi nejoblíbenější vozy ve své kategorii. Svým majitelům nabízí nejen požitek z jízdy,ale také velmi příznivou spotřebu, která vám nezpůsobí vítr v peněžence.

Toyota Yaris a její stylový design

3750 milimetrů dlouhá, 1695 milimetrů široká a 1530 milimetrů vysoká Toyota Yaris je ideálním vozítkem do městského provozu, nejen co se týče jejích rozměrů, ale také co se týče spotřeby. No řekněte, Toyota je vozítko se kterým zaparkují i ti méně zručnější řidiči, možná i proto si Toyota Yaris získala tolik svých příznivců a umístila se mezi nejoblíbenější automobily. U Toyoty si můžete vybrat ze tří a pětidveřového provedení.

Interiér Toyoty Yaris – pohodlný, prostorný a bezpečný zároveň

Zajímavý je také prostorný a variabilní interiér Toyoty Yaris. Co v interiéru stojí opravdu za zmínku, jsou zadní dělená a samostatně posuvná sedadla, které se dají ovládat přímo od pátých dveří nebo také kufr Toyoty, který se přizpůsobí momentálním potřebám svého majitele.

Vyberte si motor přímo na míru vašim potřebám

Pod kapotu Toyoty Yaris si můžete vybrat hned z několika druhů motorů: zážehového tříválce 1,0 litru o výkonu 52 KW (71 koní), zážehového čtyřválce 1,3 litru o výkonu 64 KW (87 koní) a nebo prozatím nejvýkonějšího zážehového agregátu 1,5 litru o výkonu 81 KW (110 koní).

Toyota Yaris se umístila na první příčce v testech EURO NCAP

Toyota Yaris dosáhla nejvyššího ohodnocení v testech EURO NCAP. To je nejvyšší ohodnocení, jakého mohla Toyota Yaris dosáhnout. V nové Toyotě Yaris se do tohoto ohodnocení promítlo i použití 9 SRS airbagů. Vůz je vybaven předními a bočními airbagy pro řidiče a pasažéry. SRS postranní ochranné airbagy pomáhají ochránit pasažéry na předních i zadních sedadlech proti poranění hlavy při bočních nárazech vozidla.

Lepší a prostornější Audi A3 Sportback

Mitsubishi Eclipse - sportovní vůz

Maybach Exelero - je libo 700 koní pod kapotou?


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nespoutaný Sébastien Chabal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies