Nová garážová vrata Univers

Nezdají se vám vaše stará garážová vrata? Máte strach o svého plechového miláčka? Možná by bylo lepší pořídit nová garážová vrata, která nejen že poskytnou dokonalou ochranu vašemu autu před odcizením a nepříznivým počasím, ale dodají také šmrnc vaší garáži. Zkuste garážová vrata Univers. 

Fotografie vrat do garáže

garážová vrataNákup vrat vás bude bavit

O pánech je všeobecně známo, že se nákupům brání jako čert kříži, ale tady to bude jiné. Vždyť jde o garáž a auto! Navíc nákup garážových vrat není zas tak častý a obvyklý, takže nuda tady nepřichází v úvahu. K nákupu přistupujte s rozmyslem, vrata vám budou sloužit několik let. V rámci úspory nehleďte tolik na finance jako na kvalitu! Peníze jsou sice důležitým faktorem při nákupu, ale někdy se nejlevnější nákup může pěkně prodražit.

Univers - český produkt

Garážová vrata Univers jsou českým produktem, vyrábí se v Kadani. Haly jsou vybaveny automatickými pásy, na kterých jsou vyráběny sendvičové panely pro sekvenční vrata a dokonce je tady automatická výrobní linka pro výrobu celých sekvenčních vrat, což umožňuje koupit kvalitní garážová vrata za příznivou cenu. 

Přesně na mírupootevřená garážová vrata

Velkou předností Univers Tech je prodej a výroba garážových vrat přesně vám na míru. Za standardní cenu můžete očekávat přizpůsobení vašim potřebám. Tohle je velká výhoda, která zajistila již celou řadu spokojených zákazníků.

Sekční garážová vrata

Panely sekčních vrat se skládají ze dvou vrtev ocelových plechů, mez plechy je výplň z polyuretanové pěny. Ocelové plechy jsou pozinkované a mohou být dle vašeho přání lakované nebo laminované PVC fólií imitující dřevo. Fólie je velice odolná, neohrozí ji  UV záření ani teplotní vlivy, je vyrobena speciálně pro garážová sekční vrata. 

moderní garážová vrataGarážová vrata mohou vypadat přesně tak, jak si budete přát. Design povrchu může být různý, záleží pouze na vás, zda půjde o hloadký povrch, imitaci dřeva nebo povrch stucco. Navíc se nabízí možnost vybrat si různý typ panelů. Nakonec zbývá vybrat si barvu, která bude ladit k domu či zahradě. Kombinace barev, povrchů a panelů umožňuje vyrobit více než 250 různých variant garážových sekčních vrat. 

Pokud vás sekční garážová vrata Univers oslovila, více informací a obrázků najdete na http://www.univers.cz/garazova-vrata

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Ty nejlepší gadgety pro správné chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies